cau, to je divny, dej jim vedet o co jde
Printable View
cau, to je divny, dej jim vedet o co jde
No, teď mě ještě napadlo, že se zisk z bonusu taky přičítá do bonusu, to by vysvětlovalo, proč se mi to stalo až teď při vyšších částkách. Neví někdo, jestli to tak je?
Díky za odpověď.
kdyz si rozkliknes ucet, tak tam vidis jak bonus, tak cash, ale nezda se mi to, zisk jde myslim do cash
Nejde, nechal jsem si převést svůj zůstatek do sekce Poker a zisk z vyhraných zápasů jde taky do bonusu, škoda, no.
Kolikrát to teda musím protočit? A pak se automaticky převede bonus do zůstatku nebo musím bet365 kontaktovat?
Enjoy your 100% Kick-Off Bonus up to 1,500 CZK!
Otázka pro ty co mají účet vedený v EURECH. Pokud ted někomu od Bet365 přišel bonus tak v jaké výši ? Pamatuji si, že u této sk byl obrovský rozdíl v bonusech podle toho v jaké měně byl vedený učet. ( naposledy jsem dostal vstupní bonus 1500,- u CZK a na dalším účtu 100 EURO )
The new season is here and we’re giving you an exclusive bonus to get it off to a great start. Enjoy your 50% Kick-Off Bonus up to €100!
Mám USD a dostal jsme toto, zajímavý že jen 25%, ale nominální hodnota bonusu stejná jako u EUR..
Nová fotbalová sezóna v Anglii je zde a my Vám nabízíme exklusivní bonus, abyste si start sezóny pořádně užili. Využijte svého 25% Kick-Off bonusu do výše až 100 USD!
Mam EUR, 25% up to 100
Mám CZK a 25% up to 1500,-
100% Kick-Off Bonus up to €100 8)
25% up to 50e
25% 100 Usd
no na to kolik od nich vybírám,slušnej oddíl :)
Dokdy je treba vlozit?
Prislo mi 25% up to 1500CZK.
moc nechápu politiku bet365 a jejich bonusů....udělují je podle toho z jaké země se člověk registruje a jakou má měnu....to jak je ždíme nebo u nich nechává prachy roli zřejmě nehraje....kdo používá multiidentity může poreferovat ( z účtu na kterém byl proveden 50ti násobek výběru oproti jinému byl připsán stejný bonus ?! )
to Raul.. je to až do 1.12.2011, takže času dost..
kiri, myslím že nemáš tak docela pravdu, kámoš, kterej tam téměř nesází a na začátku vše prohrál dostal na dolarovým účtu 100% max. 100 usd a i tady na foru je vidět, že ty procenta dávají různým lidem různý, částka až na Frantu je vždy ten ekvivalent vstupního bonusu v dané měně..
Pokud má někdo vedený účet v EURECH a přišel mu bonus v CZK ( zřejmě je na vině IP adresa majitele účtu ) tak se nebojte kontaktovat support...po předešlé zkušenosti proč se neozvat :)
http://img717.imageshack.us/img717/4751/36886373.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/9032/52098744.jpg