To asi nemám. Nevím, jak to vybrat nebo přeposílat levněji, ale asi to tak udělám.
Printable View
To asi nemám. Nevím, jak to vybrat nebo přeposílat levněji, ale asi to tak udělám.
Můžeš si to ze skrillu vložit na tipsport.
To mě taky napadlo a už jsem to udělal, jen nevím, jestli tam chtějí nějakou aktivitu před výběrem, nebo stačí to tam nechat chvíli ležet radši.
To jsou teda veci.Kvuli sazkam lustrace od A az do Z.Ja se nestacim divit.
Fortuna
"Jaké údaje musím uvést k registraci konta?
Pro účely dokončení registrace jsme povinni získat od sázejícího následujíci údaje: jméno, prostřední jméno, příjmení, pohlaví, telefonní číslo, email, rodné číslo, datum a místo narození, občanství, prohlášení o politicky exponované osobě, adresa trvalého pobytu, kontaktní adresa (pokud se liší od trvalé). Fortuna následně prostředníctvím Ministerstva financí dálkovým způsobem ověří totožnost a věk sázejícího."
"Dokončil jsem registraci na pobočce, registroval jsem platební metodu a přesto nemůžu hrát na webu. Co se děje?
S největší pravděpodobností selhala kontrola v registru obyvatel, kterou jsme povinni ze zákona provádět. V nejbližší době budete kontaktováni naší podporou."
"Proč po mně chcete skenovat doklad totožnosti?
Fortuna je povinna ověřit identitu sázejícího v souladu s pravidly stanovenými zákonem o AML (zákon č.253/2008) a zákonem o hazardních hrách (zákon č.186/2016)."
A i kdyz maji toto vsechno,tak dnes ani za 20 Kc sazka neprijata a kurz upraven :lol:
Vypadá to přesně tak, jak predikoval Orbital, že se většina sázkovek z ČR stáhne.
Jakej je kurz na to, že pinna to zabalí do pozítří?
"Závodský řekl, že ministerstvo už v pondělí odpoledne odeslalo varovné dopisy těm, kteří své nepovolené hry nevypnuli a nabízejí je dál."