...nebo taky nevzal....Citace:
Původně odeslal Frantisek
8)
Printable View
...nebo taky nevzal....Citace:
Původně odeslal Frantisek
8)
Osobne si myslim, ze haluzari v tom zapocitani nejsou. Ale mohu se mylit.Citace:
Původně odeslal michal2299
Jeste k tomu poctu tipu. Ja zastavam ten nazor, ze pro zacinajiciho sazkare je mozna i lepsi alespon ze zacatku nizsi pocet tipu (2-3 tipy v prumeru kazdy den mi prijde idealni) a to zejmena, kdyz ten clovek v tom jeste tape a rozhodne nema takovy prehled, aby si mohl dovolit, tam bezhlave mastit 30-40 tipu kazdy den. Ono totiz ty sazkove spolecnosti nejsou take zadni blbci a sazet neco cemu ani poradne nerozumim, mi moc chytre zrovna neprijde. Nakonec i pomalu se da nasrat velka hromada.
podle me v tom haluzari jsou, ale ruku do ohne za to nedam.
já bych řek že 3% jsou pitchovina, možná tak 0.03%, kdyby profitovali 3% všech sázkařů tak už sázkovky neexistujou
jednoho sázkaře co udělá 50 táců měsíčně musí živit dejme tomu 30 lidí co vsadí denně za 50kč, něco musí vydělat i sázkovky atd.
3% to je prostě blábol, 3% nemá pravidelný příjem ze sázení ...
O 3% profitujících sázkařů jste četli kde? Na internetu? Nebo ze sčotky ČSÚ? Nebo z bleskového průzkumu agentury STEM? Jsou to ti, co sází u tuzemských kamenných, nebo zahraničních netových?
Tedy čirá spekulace, odhad, nesmysl...
8)
Jak jsem psal, tak ja to nepocital. Ale aby profitovali 3 z 10000 jak si napsal tech 0,03% tak to rozhodne ne. Mne ty 3% prijdou rozumny a to i presto, ze o tom zadny poradny prehled nemam. Samozrejme se do tohoto poctu zadny haluzari co sazi deset, dvacet zapasu za 20kc urcite nepocitaji. Na takovem Betfairu (Pinnacle) budou mit rozhodne lepsi prehled.Citace:
Původně odeslal Nerazzurri1908
takze je to vlastne nezjistitelny, pac na Pinnacle a Betfairu bude rozhodne vetsi % ziskovych nez napr. u fortuny. prece jen u fortuny asi moc velkych hracu nebude :D a pokud v teto statistice nejsou dvackari, tak v tom pripade by u te fortuny tedy bylo procento dlouhodobe ziskovych 0%
tak u Fortuny se ani nedá snad profitovat, margin 1.8 a když je "nevim jak na těch kursech" začneš obírát daj ti hned limit. To prostě je sázkovka na to, když se chceš pobavit akovkama a kombiíkama ...Citace:
Původně odeslal michal2299
Tak treba ja jsem plusovy u vsech peti ceskych sazkovych spolecnosti, co od zacatku kdy to bylo povoleno pusobi na internetu a i u vsech techto spolecnosti mi samozrejme jdou veskere sazky na schvaleni. A to tam u nich sazim pouze urcite typy sazek, jinak jejich nabidky prakticky nevyuzivam. Akorat sluzby Synotu, pote co mi prach sproste okradli na kursu o nekolik tisic, jiz nevyuzivam. A vlastne ani Chanci jiz nepouzivam, jelikoz si tam nevsadim.Citace:
Původně odeslal Nerazzurri1908
To jen tak vypadá, Franta sází tenis a v livku prostě uděláš 40 sázek během pár zápasů, ono to v podstatě není 40 unikátních sázek, jak si je Ty představuješ, ale řekněme že sázíš na zápas, ve kterým hrajou dvě plácalky s nic moc servisem a ty sázíš breaky, nedáváš třeba každej game, ale podle nějakýho klíče si je vybíráš, ale i tak jich dáš za zápas relativně dost a přitom je to stále ta jedna sázka, nad kterou nepotřebuješ nijak dlouze přemýšlet, k tomu nějaký sázky na výsledek setu, hranice gamů krát 2-3 sety a najednou jsi sám překvapen, kolik peněz jsi tam protočil, takže tak.. A souhlasím s tím, že je asi větší šance být v plusu na větším počtu sázek, ale je to samo hodně individuální..Citace:
Franto to opravdu dáváš jak si psal 30 až 40 tipů denně? To musíš mít asi sakra velký přehled a sledovat hodně lig...
Jinak Franto, jestli jsem to dobře pochopil, tak Gadži s tou prací nesekl, takže jen na příjmy ze sázení závislej není, což je určo rozumný, možná to jediný rozumný na celým tomto příběhu..
Taky si myslim, ze tech 30-40 sazek denne de udelat v pohode, jak rikas, na tom livku protocis dost penez a ani nevis jak :D Ja v posledni dobe sleduju, ze mam vetsi zisk kdyz dam za ten den 10-15 sazek nez kdyz dam treba jen 3.
A gadzi rikal, ze dal chodi do prace, ze zkonci s praci az podle teho jak mu to pude, tak naky zadni vratka porad ma coz je dobre 8)
A k tem uspesnym sazkarum.0,03 jak ste kdosi rikali je malo, tak kolem 1-3% by to mohlo byt uplne v pohode :)
Tak to pardon,to jsem nějak zapomněl,uvažoval jsem,že když chce sázet na plný úvazek opustí zaměstnání.Tak to potom má času dost a stačí jen neprohrávat,ale chodit do práce a naplno sázet,to aby byl ze železa :(Citace:
Jinak Franto, jestli jsem to dobře pochopil, tak Gadži s tou prací nesekl, takže jen na příjmy ze sázení závislej není, což je určo rozumný, možná to jediný rozumný na celým tomto příběhu..
Zdravim místní bejky :-) ted jsem se vratil z dovolený :D ...Jak to tady čtu tak bych chtel reagovat že už sázím hodně dlouho skoro 14 let ale až ted bych chtěl začít sazet s rozumem jak by se asi melo a nevyhazvat penize za kombiky a za akovky u českych kamenek ...takže uplnej začatečník :D nejsem ..Musím říct že jsem začal s value betingem asi před 14 dněma......první 4 sazky při 2% banku vyšly jednalo se o gambrinus ligu skvělej start jsem si říkal lepší než kdybych ty prvni sazky prohral..jenže pak přišel skrat přišel jsem z večírku z práce pěkně namazanej a co se nestalo začal jsem sázet pyczoviny a už jsem jel co jsem vyhral jsem behem vecera prohral takže jsem se rano pekne omlatil hlavou o skřín fakt jsem z toho byl hodne smutnej hlavně jsem citil ze mi to vzalo hodne energie pač tyden jsem byl v pohodě paj přišel jeden večirek a vše bylo včudu..jednu chvili jsem si říkal že na to asi nemám že ta psychika je asi fakt v prdeli a že bude lepší se na to vykašlat..Ted jsem měl 7 dní dovču a hodně jsem nad tím přemýšlel..Došel jsem k zavěru že chodiit makat do prádelny a u toho sazet na maximum asi prostě nejde prostě člověk potřebuje více času na to sazení než příjít v 17 hod z prádelny a pak ještě na maximum pracovat na sazkách člověk taky potřebuje odpočinek..Co se týče pujčky tak jí mám furt celou :D ..Ted jsem si jel na gambrinus lize,holandkse lize a na bundeslize takže to jsou 3 ligy a to je prostě málo dejme tomu že jsem vyprodukoval z jednoho kola všech soutezí což je asi cca 26 zapasu tydně 7 zápasu o kterých jsem si myslel že maji value a to je prostě asi málo že bejci??A k dalším ligám jsem se nedostal prostě toho času není tolik na to abych při práci mohl na 100 procent se venovat sazení...Takže mám navýběr budto dat vypoved v praci a začit se venovat sazeni na 100 procent což by znamenalo že bych nemel jiny příjem a byl bych zavislej jen na penezich ze sazeni takže bych musel i z toho pokrýt mesíční splatky což by mohlo byt na psychiku jeste vice natlakove COZ BY BYL VELKY RISK....nebo bych zustal v praci pujčku vratil a cely život delal to co me nebaví a finančně bych byl pořad na tom jak prumerny delník COZ BY NEBYL RISK ALE ZA PAR LET BYCH SI TO ASI HODIL kolotoč pořád dokola prostě na hovno :D ...a nebo zustat u toho jak jsem to delal do ted coz je práce+sazení dohromady....Rozhodl jsem se tak že budu dal pracovat a u toho sazet pokusím se prostě ještě vice času dat tomu sazení a časem se uvidi jak to pujde když to pujde tak se na to v praci klidne vykašlu a dam vypoved ale ted je jeste hodne brzo...Prostě musím pořád pracovat na discilníně a pokud to zvladnu tak veřím že se nějake kladne vysledky dostaví...Pujčku tedkon vracet rozhodě nebudu jsem hráč a jdu do toho s čistou hlavou..ale víííím že je to straaaaašně mocc težký ale ja budu bojovat až do uplnýho konce mejte se a GL všem Bejkum je to tady super :)
Dobre, ze ses ukazal, aspon vime co a jak :D ozraly nesmis ani zapinat pocitac natoz sazet, to dopadne kdycky spatne. :D Ja sem jednou sazel na silvestra, nic se ale nehralo krome NHL, tak sem tam mrdal strelce do akovek a slusne sem ty prachy prohral :D No a ohledne teho ostatniho ti neporadim, na to sou tady jiny borci... 8)