barois/groe ok
hantuch,andreev ko oba se zesrali po přerušení :twisted:
Printable View
barois/groe ok
hantuch,andreev ko oba se zesrali po přerušení :twisted:
JJ, te hantuchove je skoda.. a co myslis zitra ty preruseny zapasy? myslis, ze se tam diky temu preruseni stane naka haluz? :D
Tak skúsim troška prispieť aj ja :
Wozniacki - Cibulková 2 4,60
S. Williams - Bartoli 2 4,50
kurzy sportingbet
pěkně vypsaný zápasy od sázkovek,může jít do dvojky cokoli,ale jediný co mě zlákalo je pironkova 3,2
jj, pironkova neni vubec k zahozeni a ta bartoli taky ne, uz se ale tesim zitra zase na tenis, dneska sem sazel jen fotbaly a stalo to za hovno, tak snad si na tenisu zpravim chut :)
Hantuchová, Radwanska - Grandin, Uhlirova 2 4,7 5Dimes
Kas, Peya - Anderson, Knowle 1 2,35 5Dimes
GL k Pironkova, kurzy dropujou a byla by přijatelnější soupeř pro Kvitovou :) i když ta si dneska asi pěkně mákne...
Dneska slusny pohrebiste zenskejch. Jsem zvedavej na Kvitovou, ted ma velikou sanci alespon na final, snad ji vydrzi zdravi.
Citace:
Původně odeslal PUTIN
:salute:
Dneska to bylo slusny, na bartoli sem si nakoenc netroufnul, ale tu pironkovou sem dal a este sem daval cibulkovou, chlapy sice nic moc, ale aj tak su dneska spokojeny :)
moc hezký,cibuli jsem nevěřil,ale jak byla Wozniacki vyčichlá dal jsem live takyCitace:
PUTIN píše:Tak skúsim troška prispieť aj ja :
Wozniacki - Cibulková 2 4,60 OK
S. Williams - Bartoli 2 4,50 OK
kurzy sportingbet
vzhledem k posledním vzájemným ji musím dát za kurz 4 i zítra
Chlapi, fakt super prace. Tenis neni muj obor, ale tenisove vlakna tady vzdycky poctive ctu a obcas i neco opisu. :salute:
asi tak panove klobouček :)) Jendrule souhlas uz aby byl říjen a nase NHL :D :) :bounce:
Dnes to vidím na vyrovnané zápasy tak som skúsil že bude v zápase tajbrejk:
Kvitová - Pironkova 3,80
Lisicki - Bartoli 3,10
Cibulková - Šarapova 3,70
kurzy eurobet
kurz 4.0 na Cibulkovu je urcite hratelny, skusit sa to musi, no a prave kukam, ze kurz na Bartoli sa posunul z 1.9 na 2.0 zrejme za to moze tlakova vlna :D a to sa mi paci...
lisicki-bartoli 3,1? to máš něco blbě,to tam nikdy nebylo,jedině 2:0