už párkrát sa mi stalo na OP že AH-0,5 uvádzaný pri expekte pri nalogovaní na SK expekt zodpovedá v skutočnosti AH-0,5/-1
Atl. Madrid - Ath Bilbao Betting Odds, Soccer - Primera Division
Printable View
už párkrát sa mi stalo na OP že AH-0,5 uvádzaný pri expekte pri nalogovaní na SK expekt zodpovedá v skutočnosti AH-0,5/-1
Atl. Madrid - Ath Bilbao Betting Odds, Soccer - Primera Division
Hodim to sem, nevim, kam jinam... proc zmizeli z vysledky.cz tabulky?? byl sem zvyklej do nich koukat :(
taky sem na to ted koukal, podle me nejaka picovina s pravama ne?
Latvia - Liechtenstein Betting Odds, Soccer - World Cup 2014
Lotyšsko - Lichtenštejnsko 1 @ 2,10 (Betboo) :-D
Ve skutečnosti je tam 1,19...
Oddsportali mi uz nezobrazuje sbobet,mate to tiez tak?popripade by sa mohol vyjadrit bary,diky
nemaj affil tipuju
Mají technické problémy s feedem, je to dočasné.
Na tohle se jinak klidně ptejte přímo na support OP, od toho je. Když to nebude v noci, tak z pravidla do hodiny dostanete odpověď a nemusí se spekulovat :)
Všiml jsem si, že na OP již nejsou uvedeny kurzy bwin.com Kde je problém?
neviem to na isto, ale bwin presúva svoj partnerský program, takže možno to nejako súvisí.
tak porad je tam k zatrzeni bwin.it, bwin.fr ale tam asi nebudou zobrazeny vsechny kurzy, ze?
bwin.fr a bwin.it má oproti .com verzi značně omezenou nabídku. bwin.fr i celkem významně nižší kursy, bwin.it je na tom o něco lépe, ty kursy jsou jen o něco málo nižší než .com a někdy i stejné.
bwin.com se vrátil na OP
Nyní jsou na OP.com nějaké problémy s Unibetem, často tam vůbec nejsou ve výpisu zápasu jeho kurzy (či neaktuální a škrtnuté), ačkoliv Unibet to v nabídce normálně má, tak to řešim tak, že kurz Unibetu odvozuju podle kurzu PAFu...