Podelany 3 body... neuveritelny
Printable View
Podelany 3 body... neuveritelny
tohle je naprosto PODELANEJ DEN, absolutne vsechno co jsem chtel vsadit a nedal nebo nestih by vyslo a naopak
Je to cely naky divny dnes, nevidim v tom, zadnou logiku
ne.. zadna v tom neni..az ted prohraju RIDER co vede o 6 bodu 4 min do konce pacham sebevrazdu
HOU/DEN O 99.5 -107 0.3 units, mala sazka, protoze jen maly sazky vyhravaji
Ja to zajistil na middle U101.5, samozrejme protoze sem to nenechal byt, tak to bude silenej over..
mam este under 106.5 na LAL, je mi jasny jak to skonci...
na silenej over to az tak nevypada, nakonec na tak strasnej den jsem nedopadl az tak hrozne ;)
Humorna vlozka:
bodog ma novy livko na NBA, tak jsem ho spustil a je takovy dost zmateny, jen se mysi zmackne castka a pak na co se sazi, sem tam zmacknul 5 dolaru... 50 je MAXBET :D :D, a pak jen nahodne ze iverson missne druhou FT, kurz 5.55, a ono mi to vsadilo a on to vazne netrefil, po podelanym dni jsem vyhral 22.75 USD! Tak to mi zvedlo naladu :pukeright: kdybych aspon zmacknul tu 50ku
joj to je den..znamej mel U 202 pred zapasem, jasne ze vsichni davali over..btw. perfektni hedge ladymaster, bylo to 8% mel to dat kazdej, ale 0.3 units neni tak moc, nejdriv oblibena NBA postava LUTHER HEAD trefil 3ku do pushe a pak klasicky za buzzeru zoufalec dne STEVE BLAKE trefil dalsi trojku, podobne jako GINO a je vymalovano
zitra tedy dnes zas vydelame miliony