jedine kdyby to byl kosostverec a az po tom co projedu celej bank
Printable View
jedine kdyby to byl kosostverec a az po tom co projedu celej bank
to je blby, pac tvoje value spociva v tvym chozeni do hospod a za kurvama, az projedes bank tak to bude tak na penal
pouziva se domaci rajcatova omacka, ktera se vari z cerstvych rajcat, tzv. molho
pizza z protlaku se prodava v tescu zmrazena na -36 stupnu C a podle toho chutna a taky ve vsech ostatnich brazilskych pizzeriich
ale my resp. ovaris a spol. nedelame/ji ostudu ;)
Tak už dej ten recept celej. :thumbright: Já to doma prznim jen proto, že nevim jak to má bejt správně? Otázka je jestli sporák vůbec umí napodobit pec aspoň z poloviny nebo nějaký snesitelný části? Dávám tam takový drcený rajčata z plechárny, neni to protlak, ale ani domácí...Taky se mi těsto nafukuje, takový boule, co tomu je? Nesmát se mi nebo udělám DOS útok na sázkaře! :hmph: Jestli se někomu zdá, že neumim vařit, tak má teda kurevskou pravdu! :binky:
Už ani nevim jestli se to vyhodilo nebo snědlo....NO FUN!
Příloha 112
^ to je vyzvracena pizza z tesca?
furt nic..
nech páč tam orbi bude v důchodu psát recepty na pizzu :-)
jsem jak akcionar kokakoly: recept neznam, znaji ho jen 3 lidi (jeden z nich je Ovaris, druhej z nich je moje holka, treti z nich rekl, ze to je jediny, co melo na pizzerii value [ctvrtyho uz asi zabili ve favele])
:-D:-D:-DCitace:
jsem jak akcionar kokakoly: recept neznam, znaji ho jen 3 lidi (jeden z nich je Ovaris, druhej z nich je moje holka, treti z nich rekl, ze to je jediny, co melo na pizzerii value [ctvrtyho uz asi zabili ve favele])
ten čtvrtej ještě žije a je hodně zoufalej... dochází mu dividendy... a bude to ještě zajímavý příběh
wtfCitace:
Re4DeR, Re4DeR and SMILE like this.
mezi dividendama a insider tradingem je kuva rozdilCitace:
ten čtvrtej ještě žije a je hodně zoufalej... dochází mu dividendy... a bude to ještě zajímavý příběh
no začíná dělat p*čoviny takže recht, svět je malej, nemůžu si pomoc
zacina :D