zmrdi no, ale po pinnacle jedina pouzitelna
Printable View
zmrdi no, ale po pinnacle jedina pouzitelna
me nevadilo cekat par dnu, do tydne to vzdycky bylo a ze jsem vybiral asi dva roky snad kazdej tyden a presto NEZARIZLI ten ucet uplne, coz je hodne dobre
ale mesic?? to bude mozna tim ze nemaji eura na MB...
Bejci jak to děláte že pořád vybírate??ja pořád jen odevzdávám :-D
snazim se kaslat na to jestli ma moje holka blechy nebo ne, protoze s tim nic nenadelam
no druha vec, co je smutne, ze si po cteni tohohle fora asi moc lidi porad neuvedomuje, je ta silena variabilita banku a to je tesne navazany na to, ze jste asi neprozili nekolik nebo mozna ani jeden bad a good run... a pokud jsi ho gadzi prozil, tak bys mel pochopit, ze to ze vyberes treba celej bank ze sazkovky, kam jsi ho prelil, nerika o tvym zisku vubec nic
Možná si ještě pamatujete jak jsem tady řešil ty sázky na MLB série a proto jsem zkusil ten BetCris čehož jsem následně litoval.
Mno takže tak cca 2 týdny zpět jsem zkusil vybrat 52 USD, nahrál jsem tak předtím 50 a několikrát jsem to potočil na těch MLB sériích plus teď NBA, mno a tak jsem to dal v Cashieru vybrat a pořád se nic nedělo, tak včera jsem zase dal vybrat 52 USD mno a dneska mi dorazilo krásných 37 USD, to je fakt sen.
P.S.: A štve mě, jak tady to fórum řadí ty příspěvky pro registrované a neregistrované úplně jinak, možná se to dá někde nastavit, chtěl bych to mít tak jako neregistrovaný uživatel.
tady by to mohlo jit ne? http://sazkar.net/profile.php?do=editoptions