Taky připojuju gratulaci, Hombre :!: :occasion4: :occasion9:
Printable View
Taky připojuju gratulaci, Hombre :!: :occasion4: :occasion9:
Tak to jo. Já to hledal na pinn. S 5dimes nemluvím, protože mně nedali ten referall a ani se nenamáhali to pak přes e-mail nějak řešit, tak jsem na protest všechno vybral :-). Stejně mě štvali i jinak. A ty chalengery sázet moc neumím.
Ale s greekem jsem zatím v pohodě. Tak to budu zkoušet tam.
A děkuji za gratulaci. Třeba některé budoucí narozeniny zapijeme spolu v té Brazílii. Už se tam chystám pár let a teď aspoň budu mít o důvod víc tam jet. A teď je tam moc hezky.
Díky, díky.Citace:
Původně odeslal peeteer
tam je hezky asi furt snad... urcite jo..
osklive je v LOS ANGELS :shock:
Jo. Dnes se to asi otočilo. Vyhrávám velký a prohraju drobný. No pro mě dobrá zpráva. I když pro tebe moc ne. 1,1 jednotka v kýblu, to naštve. Jsou to kreténi a nechápu to.
Neuvěřitelně GSW odešlo. To snad není možný :shock:Citace:
Původně odeslal Orbital
presneji receno 1.6 jednotka... ted uz by se muselo stat neco hodne zajimavyho... ono v pokud bude rozdil 8 bodu, tak tam muze byt pres 20 bodu za dve minuty, ale to bych musel mit vsazenej under
Hořký humor. Já si nevšiml, že ani ta ML nevypadá.
Hombre pripajame sa ku GRATULACI!
http://img329.imageshack.us/img329/634/hombredr8.jpg
ne ani ML nic moc ;)
samozrejme Florida under 0.3 units plus mala sazka, tak jsem zas po vypeti nekde na svejch... to jsou dny
u me to spis vypada ze 14 dni prohravam zlomky jednotek a pak udelam 5 jednotek za den a zas se muze zacit odznova ;)
no ono teda u me je to ve skutecnosti tak ze subjektivne prohry precenuju a vyhry nedocenuju, kdyz vyhraju tak o tom za vterinu nevim, ale prohra me sere celej vecer
LOL
ten kapitan vypada na neco mezi Timem Learym a Karlem Brucknerem
jo pozor ja prohraju i tu Floridu!
NCAA neni podelana NBA, tam se hraje az do konce a tam predvedli jak se da dat pres 20 bodu za 2 minuty!
Hombre taktéž všechno nejlepší :thumbup:
Orbi použil jsem s dovolením tvuj tip Dalas under,čistě statisticky se mě to moc líbí :)
to je jedine dobre, posledni dobou mi snad vyjde jen to na co sazis i ty
ale je pozde, lajna uz sla dost dolu, posledni dobou je vsechno strasne tesne, no snad prohraju zas tesne, tak te to nebude mrzet ;)
:lol: to vyjde,co jsem od tebe opsal nikdy neupadlo :wink: ikdyž všechno je jednou poprvé :)