thx moc
Printable View
thx moc
tady jsou 2 wallety, ktere to v USA asi nehodlaji zabalit
SnapCard je nejaka novinka, uz je snad na case, aby se to zaclo trochu hybat, americky fora mi prijdou dost mrtvy.Citace:
Do You Have A WebMoney or SnapCard account?
Help us test these new payment methods by being one of the first 10 customers to make a successful deposit using either method, and we will deposit $10 in your account.
Use these links to make your deposit:
WebMoney Deposit SnapCard Deposit
web money to jsou ty rusáci ne? Jak vznikli aby si mohli posílat prachy do ruska a neobírala je mafie a sídlili kdysi v Praze na nějakým hotelovým pokoji :lol: Doufám že se nepletu ale prej to funguje,ty to nezabalí určitě :lol:
jj webmoney jsou rusaci a proto jsem je nijak moc nezkoumal, jakmile ale nektera penezenka bude jasna jednicka v USA tak se k nim presunu.
vi tu nekdo neco o jejich limitech prevodu predevsim?
co jsem četl tak mám pocit že snad ani žádný limity neměli,ale je to už delší dobu co jsem je studoval
Když jsem se o ně zajímal kvůli převodu na betcity tak jsem někde vyhrabal to co jsem psal.obešli u nás zákon tím aby nemuseli žádat o povolení jako banka tak si založili kampeličku někde na hotelovém pokoji.Pak přišel krach kampeliček u nás a byly zpřísněny podmínky pro jejich fungování a zejména minimální výše jejich základního jmění.Splnilo to tenkrát jen malé % existujících kampeliček a samozřejmě pro rusáky žádnej problém.takže peníze tam rozhodně jsou.Pak se rozšířili a jsou už celkem zavedený všude ve světě,ale jednání s nima bylo strašná prdel.Přes icq tam seděl nějakej rus kterej česky moc neuměl a nic jsem z něj nevydoloval vždycky 10 min mlčel a pak zopakoval puvodní větu.Asi tenkrát ještě meli obavy aby to nebyla nějaká provokace,fungovali jako převod peněz z čr do ruska když obyčejný lidi okrádala mafie když vezli hoovost domů.Proto byli udajně založeny :lol:
to jako vazne jsou pod ceskou kampelickou? No tak to je MASAKR!Citace:
Původně odeslal Frantisek
bylo to tak jak je to ted nevím nezajímal jsem se o to,ale aby u nás neměli problémy se zákonem tak to takhle řešili
to je mazec, ze nejaky rusaci nebo buhvico to vyresi a bavil jsem se s typkem, co zkousel prvni elektronicky penize v CR a zatipla jim to CNB, proste ceska/vychodni klasika, musi se vymyslet nejaka osiracka, kde nikdo nebude mit o nicem ani paru...
:lol: jj takovej už je život v čechách a rusové mají peněz moc a moc
nakonec se vsechno offshore presune do ruska a bude to :D americani budou akorat tak vypiskovat a mirit na ne s radarem :DCitace:
Původně odeslal Frantisek
tohle je vazne klicovy, protoze vetsina lidi, co ma ucet v USD ma penize blokovany taky jako americani (maximalne se daji vybrat v eurech), ale pravdepodobne ne vsichni, nevim presne jak ty platby chodi, ale zda se ze vetsina bankovnich prevodu jde pres clearingovy centrum (FEDu??) v USA a tam proste zadrzuji americani vsechny transakce Netelleru na zaklade protiteroristickyho zakona. Poslal jsem na Neteller dosti obsirnej dotaz (celej ho sem z osobnich duvodu radsi nedam) a uvidime co bude. Neprijde mi moc logicky, proc by prevody v ramci EU byt v USD musely jit pres USA.Citace:
Původně odeslal rev3al
vic k neamericanum zde: http://content.neteller.com/content/en/ ... _nonus.htm
Jinak se mi pekne nahromadily prachy na jazzsports (cca 15 jednotek), vcera zadavam castecny vyber na NT, NT withdrawal declined!
Na CS mi rekli ze prachy z NT stahli pac US zakaznici uz ho nemuzou pouzivat. Moneybookers pry nejsou na tak velky prevody /jinymi slovy, taky tam nemame penize/. Takze pry bankovni prevod. No to je parada. Takze az tu ted par dni nebudu, tak po svete shanim offshore ucet.
Ale net kaviaren o 1:05 verim, ze navstivis niekde vo svete :D
bohuzel ted asi mesic na to nemam cas, takze 15 jednotek blokovanejch v kostarice nebo kde, bomba :D