Jj ja vim, taky jsem mel to stesti ho parkrat videt... ;-)) Ja jsem se bavil jeste nez vubec neco rek ;-)))Citace:
Původně odeslal Taxan
Printable View
Jj ja vim, taky jsem mel to stesti ho parkrat videt... ;-)) Ja jsem se bavil jeste nez vubec neco rek ;-)))Citace:
Původně odeslal Taxan
Zitra rano jedu do Praglu a jsem velmi zvedav na tu babu ve stanku jak bude reagovat na můj dotaz ohledne vrhani bramboraku.
no...
byl bych opatrnej, ten provozni se vazne jmenuje Horvath, aby sis kvuli me neprivez kudlicku mezi zebry
stanek jsem zkoumal a nahore jsou na nem nejaky dansky napisy ci co
Mam pocit ze tady nejak chybi dokonceni- Taxane byl jsi tam? :) Skoda, taky jsem ted byl v Praze , tak kdybych si tento post precetl driv, tak jsem se tam mohl taky mrknout:)
pekny ze to pripominas, prave jsem si koupil v pekarne na rohu tvarohovy dezert;
uz v noci jsem dostal sra*ku po kecupu co jsem par tejdnu nachal stat na topeni a ten dezertik je evidentne taky zkyslej, ze bych si zas sel hodit potravinou ? asi jsem nejakej precitlivelej :shock:
Ja bych do toho sel, mozna bych jeste prikoupil nakej pekne promastenej burek ;-) Trenovat se musi ;-)
Úplne jsem na to zapomnel. Ta baba tam nebyla, jenom nejaka mlada, vice opalena, asi 25-ti leta. A jeste tam mela male dite, tak jsem nechtel hrotit. Takze az priste. :cry:Citace:
Původně odeslal galaxis