no jak jsi daval ten minulej clanek, proc by mel nekdo chranit profiky ze... prave tohle by byl nejlepsi zpusob jak je vystipat...
Printable View
no jak jsi daval ten minulej clanek, proc by mel nekdo chranit profiky ze... prave tohle by byl nejlepsi zpusob jak je vystipat...
asi nechapu... kdyz tu sestavu dam do open databaze, ale zasifrovane, a ty informace otevru az po uzavirce toho poolu jako vlastnost te databaze (sifrovaci klic do te doby nikdo nema a on teprve v case vznikne), tak jak lip toho profika chces chranit? proc bych jej chtel stipat? profik ma jistotu ze jeho sestavu nikdo nezna... = zadna moznost na inside, zadna riziko ze to cely pool okopiruje...
no nechapes: minulej odkaz cos tu daval z calvinayre (a ja s tim clankem souhlasim), byl o tom, jak se cely odvetvi DFS riti do prdele tim, ze si hycka profiky
a ja rikam, ze kdyby byly ty bety profiku zverejnovany, tak se to odvetvi hezky samo zreguluje :D
jinak to tvy reseni mozna jde udelat tak, ze sifrovany budou jen nicky a ne nicky + sazky, takovy min geek reseni s opet dostupnou informaci na co se naklada, coz by moh bejt i marketingovej tah, kterej by podporil turnover (mimochodem tohle by byl dobrej marketingovej model pro dalsicho hrace, kterej by SVYM sazkarum prave tohle sverejnil a nechal by je tak dolovat i z DK a FD)... tohle je zas https://en.wikipedia.org/wiki/El_Farol_Bar_problem jak vysitej
tohle klasika... vyvoj ako u pokeru se vsim vsudy
DraftKings To Ban Scripts, Label Daily Fantasy Sharks | Online Gambling News : CalvinAyre.com
dobra zprava pro odvetvi jak uz jsi postoval ten clanek na calvinayre nebo kde... bohuzel nezbytnost