díky za podporu :-) ..... pokusim se na to zapomenout a nasírat se ne vážně nebudu ..
Printable View
většinou Betfair, jinak Pinn a tenis u Bet365
ještě dneska přemejšlim o Hull v Peterborough... jasná 1 - high stack.... ale podle toho jaká se mě drží smůla poslední měsíc tak váhám
tak dneska to začíná:
Errani a Robson .....pick: double 2-0 ..... kurz: 1.9 ....... Výsledek: Errani skreč takže Void
Benneteau v Monaco.... pick: 2 .... kurz: 2.1 .... Výsledek: Win
Lazio v Siena .... pick: 1 .... kurz: 1.68 ..... Výsledek:Win
Sampdoria v Napoli ..... pick: 2 .... kurz: 2.14 .... Výsledek:Win
Silkeborg v AAB ....pick: 2 ..... kurz: 2.12 .... Výsledek: Lost
HB Koge v Fredericia ... pick: 2 DNB .... kurz: 1.77 Výsledek:Lost
Almeria v Hercules.... pick: 1 .... kurz: 1.76 Výsledek Lost
CSKA Moscow v Dynamo Moscow .... pick :1 .... kurz : 1,76 Výsledek: Lost
Anzi v Volga .... pick: 1 -1,75 AH .... kurz: 1,78 Výsledek: Lost
op ho tam nekde dole ma schovanej, neukazuji to jednak kvuli jejich zkurvenymu affilu a jednak kvuli tomu, ze kazdej ma jinou komisi
2.12 na bf neni ani zdaleka 2.12
tvuj problem neni ani az tak, ze nemas ucet u vsech sazkovek, nebo nesledujes kurzy... tvuj problem je, ze presne vis co mas delat a neudelas to
pokud mas malej bank, tak neni duvod marathon neluxovat, co to jde a jesli ten rozdil je neco skoro blizkyho desetine, tak to si muzes jit rovnou prostrelit hlavu... proste ne, pokud vyhazujes prachy z okna, tak tezko budes nekdy budovat bank
ten cas je TED, nikdy jindy; je to asi vic nez miliardkrat dulezitejsi nez studium nejaky tabulky, pokud na nejaky +- platici sazkovce je kurz o tolik lepsi, tak je to smrtelnej hrich..co ja bych za to dal, kdybych tam moh sazet a ty na to seres
Snazis sa hadat vitazov (ani nepises nic o kurze len o tom ake je to "jasne" a aky je to "high stack") no a to je velka chyba, tento zapas je skvelym prikladom. Ved ako je mozne aby tim co ma v tabulke same prehry mohol uhrat nieco u supera ktory ma doma same vyhry? A cuduj sa svete, tabulky sem tam aj "klamu" a hostia si pripisali prve body po vyhre 3-1. :-)
Mimochodom to Peterboró momentalne naklada do analu Barnsley 0:2. Nieco sa u outsidera zmenilo k lepsiemu :)
v rychlosti dneska LM a Championship:
Real Madrid -1.0 1,8
Manchester City 2,1
Malaga DNB 1,9
Middlesbrough 1,98
Blackburn DNB 2,16
Takovej malej dotaz.!!?? Interwetten nabízí stránky v češtině, dokonce podporuje korunu jako možnou měnu ,ale bonus si člověk z ČR nemůže vybrat chápu-li to dobře dle podmínek: 9)Tento bonus je k dispozici pouze pro zákazníky s bydlištěm v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Španělsku, Belgii, Kypru, Holandsku, Lichtenštejnsku, Lucembursku a Monaku.
kdyz to pisou tak to tak asi bude
historicky chteli v cesku vydelat miliony, tak udelali lokalizaci a zacli davat bonusy
pak na cesich prodelali s tema kurzama a bonusama kalhoty, tak bonusy (asi) stahli
jako 37ma sazkovka v poradi...