Dnes to ide teda extremne pomaly. Aj 60 sekund cakam, az sa natiahne stranka. Predtym to byvalo tak 10-30 sekund.
Printable View
Dnes to ide teda extremne pomaly. Aj 60 sekund cakam, az sa natiahne stranka. Predtym to byvalo tak 10-30 sekund.
pokusime se to uspisit
Tak me to vic nez 30s netrva z 99%. Vetsinou to do tech 10s je. Navic jsem docela trpelivej, jelikoz jsem dlouho frcel na GPRS mobilnim internetu :-D a to bylo mnohem horsi.
edit: A mozna jeste bude problem to, ze server je v americe ne? Me se vetsinou americky stranky zobrazuji o dost pomalejs, prece jen je to kus cesty.
Navrh: Co si zaplatit hosting u banan.cz? :-D
Ne, to neni amerikou, proste toho tam mam nacpanyho moc.
Hosting dtto. Mam tolik prace, ze nemuzu resit jednu vec samu o sobe a musim vymyslet synergie a zabijet dve nebo tri mouchy jednou ranou. Nicmene ted uz mi zabira tolik casu odpovidat na thread "pomale nacitanie stranky", ze holt budu muset neco udelat :(
Aneb jak ma kolektivni natlakova akce smysl v praxi.
reader s krajou vyresili server, cas noveho superrychleho serveru pro sazkare se blizi, ale myslim ze az se stranka nacte za pul vteriny, tak po tech letech z toho budou vsichni spatni :(
Mno dnes probehl prvni pokus, jak vidno tak se nepovedl. A to mou chybou, nedoslo mi ze server neni zatim konfogurovany pro vice databazi. Uz je to v reseni a snad zitra probehne pokus cislo dve a bude uspesny :-)
Server je pripraven a dnes v noci to snad vyjde :-)
Tak snad jedeme na novem serveru
problem s pomalym nacitanim stranky vyresen; dejte vedet prosim jakekoliv zpomaleni (i mensi nez na jake jsme tu byli zvykli)
Já chci slyset ze vidite zrychlení :D
no; nepatrne zrychlenie sa tam da rozoznat :-)
dnes mi ale asi pol dna neslo vobec natiahnut forum (myslel som, ze uz ten koniec sveta zacal :toothy8:); az som si musel cez google vyhladat inu cestu; zrejme ta, co som mal ulozenu (akesi: sazkar.net/index.html) v oblubenych uz nie je funkcna
bylo by dobry tam dat 301 redirect z toho index.html tedy
Ja vidim brutalni zrychleni.