Bože , oni nejsou schopni vyhodnotit ani ten dnešní závod :-( tak skoky už u nich ani náhodou, jsou zmatený jak lesba na Karlštejně..
Printable View
Bože , oni nejsou schopni vyhodnotit ani ten dnešní závod :-( tak skoky už u nich ani náhodou, jsou zmatený jak lesba na Karlštejně..
Mě překvapili s vyhodnocením házené. Vsázel jsem live o poločase. Z NCAA jsem zvyklej že se počítá i prodloužení. V házené ho jak jsem bohužel zjistil nepočítají :(
sazet zimni sporty v tropech... to je napadCitace:
Původně odeslal Karvinier
ted jsem se ucitele portugalstiny ptal, jak se rekne "ledni hokej", to slovo pry neexistuje
Tak portugalskou ligu hokeje na kolečkových bruslích vyhodnocuje Pinnacle tak do 2-3 hodin, pokud mi teda zase něco neuniklo :D
Tady v tom meli kapku chaos a vyhodnotila az za hoooodne hodin spise den.. A navic matou sazkare, protoze maji datum udalosti jinej a kdyz se v den udalosti dne nich skace treba turnaj narodu tak to prej nejsou sazky na ono, ale az na zavod jednotlivcu. Jak se to mas dovedet nevim... Pak to stahnou a druhy den vypisou jine dvojice-proste chaos. Nastesti mi to vyslo i v sobotu i v nedeli, takze ten nahore asi fakt bude :-)