nejsou nahodou brachove se stevem?
Printable View
nejsou nahodou brachove se stevem?
Homoláči ...ale to není poprví :D
tak koukam do googlu a fakt nejsem prvni :-D
ale ta podoba tam je
okoze a ovoze.....ty texty mají i obsah, pokud je přeletíš jen očima tak jejich obsah ti zůstane utajen
Tak Cammaleri gol :-) 3,2 , jeste jsem nekde videl, ze nejaka sazkovka vypisovala i kanadsky bodovani, tusim +0,5 b na zapas.. Nekoukal jsi i na to Kiri, myslim Doxbet ci kdo to byl..Dnes by Nash mel asist. , ikdyz kurzy budou o dost nizsi..
Drive to vypisoval DOXXbet, ale nejsem si zcela jisty, zda to nebylo o MS ci OH.
cely prvy utok sa presadil, bodovali vsetci traja a tak ma aj zaujima, ako sa vlastne vyhodnocuje strelec golu v nastaveni, alebo na najazdy? Kostitsyn sa presadil v nastaveni... Zatial som nemal to stastie/smolu riesit tuto vec, tak sa pytam :) alebo je to individualne u kazdej SK?
sequel78:Nastaveni ani najezdy se nepocitaji,je to na 60min.Citace:
cely prvy utok sa presadil, bodovali vsetci traja a tak ma aj zaujima, ako sa vlastne vyhodnocuje strelec golu v nastaveni, alebo na najazdy? Kostitsyn sa presadil v nastaveni... Zatial som nemal to stastie/smolu riesit tuto vec, tak sa pytam :) alebo je to individualne u kazdej SK?
smigi:Jo Doxx to mel i na NHL,nikdy jsem to nevsadil,bo kurzy bida.Citace:
Drive to vypisoval DOXXbet, ale nejsem si zcela jisty, zda to nebylo o MS ci OH.
http://img214.imageshack.us/img214/9123/23315508.jpgCitace:
Můj odhad jsou 3 - 4 goly pro domácí a kdo jinej by se pod to měl golově podepsat než lajna Plekanec - Cammalleri - Kostitsyn
bravo chlapci :hello1:
Jendrule dobrá práce s Michaelem ....je vidět že jsi našel ten správný cit pro výběr zápasu :salute:
Unibet, Expekt, Betsson ale dost nepravidelně..chce to sledovat.Citace:
jeste jsem nekde videl, ze nejaka sazkovka vypisovala i kanadsky bodovani, tusim +0,5 b na zapas
Citace:
a tak ma aj zaujima, ako sa vlastne vyhodnocuje strelec golu v nastaveni, alebo na najazdy?
jak už psal Jendrul, goly se počítají v řádné hrací době to jest 60 minut :wink:
no ja zrovna vcera mel Kostisyna s Brasardem (kurz nekde pres 25), takze by me vubec nevadilo kdyby se trefil o 2 min. driv, takhle ten tiket v Tipaci loss ... jinak gratulace Jendrulovi, peknej tip.
2 Kiri > taky paradni cit s Nashem, byl tam na spadnuti ... minimalne 2 - 3 lozenky tam mel ... a i asi nejlepsi match zatim co prenaseli ceske tv.
saláme koukám jako péro, jak si přišel na Dericka ? Těch 6 kol bez golu spolu s Filatovem a Voráčkem mě vyhecovalo k tomu ho zacít bedlivejc sledovat, ale odvahu pro sázku jsem teda nenasel ..byl k mání tuším kolem 6,40Citace:
Kostisyna s Brasardem
no 25,00 ze dvou típů ..škoda přeškoda, tak doufám že ti to dneska padne
neviete co je s Leinom??? mal som v plane ho udriet, ale niektore SK ho stiahli, alebo tam vobec nebol? netusim, ale nevidim ho ani medzi zranenymi...
zatím jsem o Leinovi nic nezjistil....
Parise 3,20, Marleau 3,20, Malkin 3,10 ?!, Iginla 3,00, Ryan 3,90 ?! co to je za provokaci by tipáč :roll:
Iginla 3,00 tipsport (3,20 doxx), Tanguay 4,30 tipsport , O. Jokinenen 3,60 tipsport (4,02 nike) vsichni tri asi gola nedaji...
Me se libi Mike Ribeiro 4.2 Tipsport ,ten kurz je oproti jinym sazkovkam dost vysoko,Mike zatim v sedmi zapasech bez golu,Dallas az na posledni vypadek proti predatorum zacal sezonu vyborne a i proto je pro me prekvapenim,ze si Mike aspon golik nepripsal.TOI ma v prumeru kolem dvacky,stejne jako tech dvacet golu za sezonu by se cekat dalo a proto uz je nejvyssi cas.Souperem jsou nevyzpytatelni kaceri,proti kterym se loni Dallasu celkem darilo,ja doufam,ze hodi posledni zapas za hlavu(0:1 proti Nashv.)a vrati se k vybornym vykonum ze zacatku sezony a ze se konecne trefi i Mike,za 4.2 hrat musim.
Dale za trosku poskadlim i Reneho Bourqueho,proti Oilers doma znovuzrozeny Rene v kurzu 3 by se asi zkusit mel,formu a sebevedomi ma ted asi az do nebe.
Jak uz drive poznamenal kiri,na zacatku sezony to slape neuveritelne,ja vim,ze blbe snury prijdou,ale jeste chvili to bude takhle strelcum litat a ja zkusim udelat tech slavnych 70 procent maniaka ze Slovenska :D