Lopez dropuje.
Na Bwinu byl raketově na 1,10.
Zajímalo by mě, co vědí zákazníci bwinu a zbytek světa ne. :-)
Printable View
Lopez dropuje.
Na Bwinu byl raketově na 1,10.
Zajímalo by mě, co vědí zákazníci bwinu a zbytek světa ne. :-)
A je zpátky na 1,7.Citace:
Původně odeslal cha cha
To snad stojí bookmaker u Stakhovského v šatně a poslouchá, jak mu lupe v zádech.
Citace:
Původně odeslal cha cha
Lopez ?
Vsak je nanho od 1.72 do 2.04 ... o akom kurze 1.1 to hovoris ? A mas na mysli vobec Lopez proti Stakhovsky ?
[quote=cha cha]A je zpátky na 1,7.Citace:
Původně odeslal "cha cha":2hft2hbe
To snad stojí bookmaker u Stakhovského v šatně a poslouchá, jak mu lupe v zádech.[/quote:2hft2hbe]
To musela byt nejaka chyba na tom "skvelom" :) Bwin...
Někeří tu máte programy, co sledujou pohyby kurzů, ne? Já se v tom prd vyznám.
Samotnýho by mě zajímalo, jestli jsem blázen. :-)
Podle OP spadnul za 5 hodin ze 2.00 na 1.35, aby pak během 45 minut vzrostl na 1.85. Na Bwinu se občas dějou zvláštní věci.
nakonec skrec ve druhem setu
jo nekteri maji takove programyCitace:
Původně odeslal cha cha
a jini, takove tvrde jadro, u toho sedi celej den a sledujou to jako serial :) blazni to nejsou
Tak kdyz uz jsem tu zas nakoukl,tak neco hodim,jsem zvedav jestli tu konecne neco netrefim :-D,zatim mi sazkar prinasel stesti da se rici ;-))
finale US open zeny
Zvonareva Vera (RUS) vs. Clijsters Kim (BEL) 1 kurz 3 Boylesports .... nijak zvlast se rozepisovat nebud zvlast kdyz to za 20 min zacina....kazdopadne v kurzu 3 hodnota urcite je vzhledem k tomu co Zvonareva predvadi plus dva posledni dva vzajemne vyhrala a celkove posledni ctyri byly pokazde 3setaky..... GL kdo to jeste stihne ;-)
Citace:
Původně odeslal eminems
jo jooo hodnota tam byla obrovska :-DDD 16 26,velmi tesne :-D.... tak priste Vero do tretice vseho dobreho i zleho ve finale :-))