NORMAL PICK: Le Mans, Marseille, Nice.
Ni bankera dnes soudruzi... hram sice Le Mans, ale to je pocitofka, rozhodne nie tip ktory by som hral za vela...
GL!!!
Printable View
NORMAL PICK: Le Mans, Marseille, Nice.
Ni bankera dnes soudruzi... hram sice Le Mans, ale to je pocitofka, rozhodne nie tip ktory by som hral za vela...
GL!!!
BANKER: Newcastle over 2,5 NORMAL PICK: Chelsea 1 (HC-1), Milwall, Everton.
GL chlope!
btw. ak nahodou nerozhodim tipy po forach, lebo nestiham, alebo som online z telefonu, na blogabete je urcite vzdy vsetko co v ten den hram... :D
NORMAL PICK: Bolton 1, H. Tel Aviv over 2,5, Cliftonville over 2,5.
Dneskaj bez bankera, za malo zahram asi tak Izraelcov a zbytok vecera skusim biznisovat nejake overy anglicke...
GL chlope!
BANKER: Rochdale over 2,5 NORMAL PICK: Norwich, Bournemouth, Bury.
GL!
BANKER: Chelsea over 2,5 NORMAL PICK: Elche, Almeira, Leiria
GL!
Dneskaj bez bankera chlapi. Aj ked je to lepsie ako som si pri tom chudobnom vybere myslel, ale predsa... neriskujem vela...
NORMAL PICK: H. Tel Aviv over 2,5 Partick over 2,5 Omonia X (HC-1)
GL!
Nazdar kolegovia! dnes si dam s overmi trosku pokoj, a aj ked su ancona s kavalou hromadaky, snad sa uchytia :D
BANKER: Kavala, Ancona NORMAL PICK: Torino, Empoli over 2,5 Barcelona over 2,5.
GL!
dnes sa nevyberalo lahko, a zda sa mi, ze bude kopa zump, a tak len pre inspiraciu, bez bankera...
NORMAL PICK: Thajsko, Bari, Fiorentina.
GL kolegovia!
mizerna ponuka a mizerne matche... samozrejme banker ziadny. snad nieco z tohto:
NORMAL PICK: Santa Clara, Rayo Vallecano, Getafe X2.
GL chlopaci!
Tvoje dnešné tipy ma neinšpirujú...
BANKER: Brescia, Villareal NORMAL PICK: Derby, Arsenal over 2,5 Vicenza.
GL!
Parádny víkend za nami, v nedeľu sa podaril fullhaus... :D
BANKER: Beitar over 2,5 NORMAL PICK: Manchester City over 2,5
GL chlopaci!
Včerajšok bol taky pul napul. Banker v prdeli zachranoval to akurat Man. City. Dneskaj skusim totok:
BANKER: Birmingham NORMAL PICK: Villareal over 2,5 AS Roma over 2,5
GL!
Vcera vcelku fajn den, banker doma, AS bol overovy hned od 7 minuty ked vstrelila Triestina gol z penalty. Akurat Villareal, ale ten beriem na vlastne triko, videl som ho proti Almeire, a teda vobec nehrali dobre... Tak im treba. Dneskaj dumam nad tymtok:
BANKER: Getafe NORMAL PICK: Lille over 2,5 FC Barcelona, Newcastle over 2,5
GL!
Jááj, vcera to bola paradicka, easy banker Getafe mnaaam ako od rendyho na zelenacoch. Newcastle to zvladlo bravurne tiez, horsie to bolo s Barcou, ktora s odrenymi usami ale predsa... No a najhorsie to bolo s Lille, ktore sice rozkopalo rennes 3:1 no problem bol ze az v predlzeni. A pritom 1:1 v 50 minute bol slubne naslapnuty over... Na dneskaj sa mi paci toto:
BANKER: Mallorca NORMAL PICK: Atletico Madrid over 2,5 Fiorentina, Trabzonspor.
GL!