http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...48964780_n.jpg
Printable View
jak jsem psal jinde, ta jejich 3G predplacena sada je k nezaplaceni.. za litr 3mesice+tyden vcetne 3G sticku za litr bez FUP
a kdyz uz mas ten jejich modem tak jde koupit jen sim za 500 na ktery jsou 3 mesice.
fakt, to sem netusil, modemu mam dost
davaji to k ipadu a ntb s 3g modemem zadarmo jako promo. Na aukru je toho dost.
Mobilní internet O2 na 3 měsíce-předplacená karta (2411978649) - Aukro - největší obchodní portál
no kdyz pripoctu to dohadovani s aukro prodejci a cestu na postu, tak se mi to nevyplati a rozsirim sbirku modemu, ale jinak to value ma urcite
jeste mam pocit, ze ten net se musi aktivovat do 7mi dnu kdyz jsme to kupoval, ponevadz pak jsou to bud jen 2 mesice nebo jen jeden, premyslel jsem proc to tak je a asi je to hedge prave oproti predprodejum
no pred rokem ci dvema jsem si kupoval 2 modemy s netem zdarma ,za par supu. a vim ze ty simky sli vlozit kdykoliv do mobilu, usb modemu...
akorat po prvnim pripojeni mel clovek 7 dni zdarma a pak aby mel ty 2 mesice se musel zaregistrovat na o2pripojse.cz tu simku na jmeno ci co.
cena byla nak 295 Kc mam pocit a byl tam nak 50 kc kredit a po dobiti jeste 100 kc bonus ci co. ja to prodal kamosum ty simky, modemy si nechal. ja mel svejch simek dost. asi 10 tenkrat .
co se tyce viberu , whats appu tak viber my ukazoval nejmladsi bratranek z Moravy, o zbytku jsem se pak docetl na netu. jo par lidi to ma v seznamu nainstalovany. no ale nepouzivam to. jednou jsem zkousel skype a odezva tak 1-3 sekundy ,hnedka jak spustili prvni 3G , to je tak 3 roky zpatky.
jo to je presne ten internet, realne bez FUPka
Oficialne je to 500MB na den, nic lepsiho v oblasti 3G neexistuje. Vetsinou max u kazde splolecnosti je 10GB za mesic.
u toho prepaidu je ofiko 100MB/den, ale uz kdyz jsem mel CDMA, po kterem se mi trochu styska, prece jen ten modem co mel i pridavny napajeni ze site a pulmetrovou pridavnou antenu, co jsem si s ni malem vypichnul oko a na jednom tekkku u prostejova se s ni dalo i dirigovat, vypadal jako ze star wars, tak tam FUP taky nikdy neuplatnili - ale jsem presvedcen ze to bylo proto, ze jsem odolal jejich uzasnym nabidkam k podpisu smlouvy
Naprosta silenost :lol:, kupte si iphone5 a budete spaseni!
byt ovcou,tak sa urazim:rock:http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ing-stock.html
z komentare pod tim
I'd rather see my young people out drinking and making fools of themselves rather rioting, risking the lives of others, destroying property and setting fire to their city centres
probudil sem se s bolesti hlavy a je mi na bliti, po tomhle si asi snad i budu moct ulevit