BOLELLI 1,70 + ČESKO 1,30 = 2,21 Tipsport
GL 8)
Printable View
BOLELLI 1,70 + ČESKO 1,30 = 2,21 Tipsport
GL 8)
No já přidám taky jeden týpek
amelia island
Jankovic-Ivanovic 2 2,74 PIN zápas 50/50 neměl jsem možnost sledovat v tv předchozí zápasy ale Ivanovic když to bude trefovat tak je uderově lepší,formu má jak se zdá a navíc si na krajanku bude věřit má s ní 3:1 jednou skreč jankovič takže 2:1 na rychlých površích,na zelený antuce nemá ani jedna moc zkušeností,ale je to rychlejší než červená takže nějaký winnery tam hrát pujdou. Je to leterie a myslím že nikdo nemůže vědět kam to padne takže tenhle kurz je nesmysl.Pocitově ale věřím Ivanovic
GL
tak naši protekli 19-31 :shock:
Zkusím se pro dnešek revanšovat :arrow: ?výcarsko +1,5 1,85 Bwin (hokej přetelak)
Díky Franto, já dnes nevěděl co dát a tak jsem stihnul už jen za 2,4 ale pomohlo.... 8)
Dobrá práce jako vždy :!:
Tak Bolelliho jsem měl taky, bohužel :x
Ten fešák hrál otřesně. Okun mu dal minimum šancí na brejk.
Dneska vyhrál jen opravdový tenisový odborník FRANTA :lol: :lol:
jo taky gratuluju, bohuzel jsem zde byl zas pozde, co se deje v NBA nema obdoby a co se deje v MLB taky ne...
NBA jsou vysledky na hlavu jako DAL-DEN 71-75, CHI/NJ vcera poslednich 6 minut 3ti ctvrtky prumer asi 8 bodu za minutu ovsem zapas celkove UNDER
MLB snad pres 50% zapasu konci o jeden bod, neboli chcapani vyznamu Runline oproti Moneyline ma novy rozmer ... ne ze bych to tak uplne daval ... ted je opravdu lepsi si vyrazit ven a sportovat si po vlastni ose
Citace:
Zkusím se pro dnešek revanšovat ?výcarsko +1,5 1,85 Bwin (hokej přetelak)
Tak ?vycaři vedli 3-0 11 min do konce :!: :!: :!: :arrow: 3-5 ft f*ck :shock:
to snad neni mozny co se to ted deje ??
Černá sobota
Za dobu co sázím nepamatuji tolik "výmrdu" pro TUTOVKÁŘE jako tuto sobotu :roll:
Posudte sami :
Zlín - Sparta Praha :arrow: 2:0 5.35
Liberec - Slovácko 1. FC :arrow: 1:1 4,70
Portsmouth - Manchester United :arrow: 2:1 6,00
Arsenal - West Ham :arrow: 0:1 7,50
Bilbao - Valencia FC :arrow: 1:0 3,35
Zaragoza - Barcelona FC :arrow: 1:0 3.50
Frankfurt Eintracht - Cottbus :arrow: 1:3 4,50
Aberdeen FC - Dundee Utd. :arrow: 2:4 5,50
Palermo - Cagliari :arrow: 1:3 5,50
Club Brugge - Lokeren KSC :arrow: 2:2 4,80
NEC Nijmegen - Eindhoven :arrow: PSV 2:1 4.67
Heerenveen - den Haag FC :arrow: 1:1 4.71
Slovan Bratislava - Inter Bratislava :arrow: 1:3 8,20
Górnik Zabrze - Legia Warszawa :arrow: 1:0 4.73
Caernarfon Town - Welshpool Town :arrow: 2:0 5.21
Zalaegerszeg - Sopron FC :arrow: 1:3 7,20
Birmingham - Burnley :arrow: 0:1 6,90
Milton Keynes - Grimsby :arrow: 1:2 5,50
Calgary - Edmonton :arrow: 2:3 6,50
Utah - Seattle :arrow: 103:106 5,50
Střešovice - Haviřov :arrow: 8-7 pp 5,80
Co k tomu dodat :?: :!:
SK si po včerejšku mnou ruce :? :shock:
K tomu dodat jen to, že tutovky sázet je většinou nesmysl a tady ten týden to "koncetrovaně" ukázal. Odkud máš Kiri ty kurzy? Připadá mně, že na Pinn či BF musely být větší. Např. na West Ham jen 7.5. Ale nevím, nesledoval jsem to, tak se mohu se mýlit.
co je to stresovice - havirov??
taky bych rek ze na nasi ligu to Hradiste a Zlin snad muselo byt vys nebo ne? nejsem znalec..
kazdopadne diky moc za detailni vypis!
Střešovice-Havířov nude nejspíše FLORBAL, Střešovice už několik let vládnou naší florbalové lize...
jinak FLORBAL je tot :lol: http://cs.wikipedia.org/wiki/Florbal
to dokazuje nesazet totalni dedkoviny fotbalovy jednicky....to je proste klasika