Neviete poradie, kto kedy vypisuje lajny? Lebo pozeram, ze tie ceske stavkove vypisuju napr. na NBA aj 2 dni dopredu :o
Printable View
Neviete poradie, kto kedy vypisuje lajny? Lebo pozeram, ze tie ceske stavkove vypisuju napr. na NBA aj 2 dni dopredu :o
1. ceske sazkovky jak jsi rekl 2 dny dopredu
....
2. LSVC a jine kamenne sazkovky z Las Vegas
3. TheGreek/BetCris
4. PinnacleSports
....
naprosto posledni je Bodog
ale myslim, ze kdyz budes vyjednavat s nejakymi americkymi nelegalnimi bookmakery, daji ti lajnu dopredu i driv ;)
A to jsem si vždy myslel, že naše sázkovky na americké sporty kurzy opisují a ono je to obraceně :D
ne, cesky sazkovky se pak jen kazdej den zdesi, co ze to vypsaly a co ze to zas budou muset stahnout, viz NYK dnes, co byl jako dog
Samozřejmě :D
Ale mají muj obdiv, za STATEČNOST :thumbright: musíš sám uznat, vypisovat NBA 2 dny dopředu to chce pořadnou dávku odvahy :lol:
:D rozdil mezi statecnosti a kretenizmem je ve skutecnosti ne az tak velky
Zde bych citoval jednoho nejmenovaného sázkaře :D
Vsichni si tu radi prectou jak jde pastpostovat SK a prijit ke snadny korune, ale proboha proc to sem pises na forum takhle detailne??!
*sranda Orbi, jistě víš :sign5:
LOLCitace:
Původně odeslal kiri
tak jsem to snad ani nemyslel :oops:
Já vím jak jsi to myslel, ale ty asi ne :) nic špatného jsem tím nic nemyslel :wink: Trochu představivosti :D
NENE,
ty prave nevis, jak ja jsem to myslel :)
ja vim moc dobre, co jsi myslel :D a ze to nebylo nic zlyho
hlavne, ze nam to mysli
Pokud si nemyslíš, ale víš co jsem si myslel,ale patrně to nedomyslel tak myslím, že by jsi mi to měl vysvětlit :lol:
radsi ne,
ukazalo by se jako obvykle ze vlastne nevim co myslim a vypadal bych za debila :D
ne jak jsi se zkopiroval tu vetu nejmenovanyho sazkare, tak to jsem jako opravdu chtel rejpnout pouze do bookies
:evil4: :evil4: :evil4:
Jen tak z legrace si najeď na chance.cézet, vlevo v menu výsledky, do chlífku "co hledat" napiš NBA a "od - do" dej třeba posledních 8 dní. Až na nějaké malé vyjímky všechna čest bukanýrům..... 8)Citace:
Původně odeslal Orbital