Zdravim, chtel sem se jenom zeptat podle ceho vybirate na koho bude sazet, nejake osvecene stranky se statistikama, na co hlavne koukat.. proste cim vic tim lip :) Predem dekuju vsem za odpoved :)
Printable View
Zdravim, chtel sem se jenom zeptat podle ceho vybirate na koho bude sazet, nejake osvecene stranky se statistikama, na co hlavne koukat.. proste cim vic tim lip :) Predem dekuju vsem za odpoved :)
Vitej na foru...
pro me tezko rict, ja se neridim primarne na co sazet ale koukam na kurzy a sazim pak podle toho no.. blba rada.
Dejvi, zkus aspoň trochu zkonkretizovat sport. Ono na všechny sporty dohromady existuje tisíce a tisíce stránek s informacema. A přečti si toto forum dozadu, spoustu info najdeš už tam.Citace:
Původně odeslal Dejvi
jj forum uz sem si procetl a nasel par rad.. Chtel bych se zamerit na NBA a NHL.. zatim sem nasel pomocnika v podobne sportsline.com, pripada mi dobry ale jestli byste vedeli o lepsim a poradili byl bych rad :)
No moje sporty to moc nejsou, takže Ti neporadím. Na to jsou tady určitě povolanější. Ale kdysi četl jsem pěkný článek o NBA na "wescore.aspweb.cz/clanky/clanky/default.aspx?idclanek=sazim_nba".
Tak se zkus kouknout.
na netu ohledne "americkych" sportu je hodne materialu.. stranky jednotlivych tymu, diskusni fora, lokalni noviny, ktere jsou i online atd.Citace:
Původně odeslal Dejvi