prakticky bych zde mohl zkopirovat co uz jsem u detroitu psal
na cascade Under 8.5 @ 1.87
pripadne si myslim ze pokud Detroit vyhraje bude to -1.5 (2.28 pinnacle) resp pro odvazne -2.5 (3.06 taky pinnacle)
Printable View
prakticky bych zde mohl zkopirovat co uz jsem u detroitu psal
na cascade Under 8.5 @ 1.87
pripadne si myslim ze pokud Detroit vyhraje bude to -1.5 (2.28 pinnacle) resp pro odvazne -2.5 (3.06 taky pinnacle)
Under mam za 2.05 po vypisu v noci... nicmene doporucuju pockat az pred zapas a sledovat pritom toto:
http://www.wunderground.com/radar/radbl ... g_off=9999
pokud to bude vypadat na dest doporucuju se na to cele vykaslat, kurz jde stejne dolu a prestava mit hodnotu
Tak to jdeme proti sobě, protože mám St. Louis +1,5 (kurs 1,725 na Pinnacle Sports). Weaver dosáhl letos v play-off ERA 2.16 a vítězství ve 2 ze 3 zápasů, venku se mu daří lépe než doma, i když teda teď to zrovna s NYM nepotvrdil. :D Rogers také není špatný, ale Detroit asi s porážkou v 1. zápase taky moc nepočítal, ale třeba právě teď zaberou, to je těžké. Už mi dneska nevyšla Atlanta (vyhrála až v OT), tak jsem docela zvědavý na tenhle zápas.
Zatim se to vyviji na under, Rogers hazi neuveritelne, z prvnich 50 nadhozu povolil pouze 1 (!!) odpal tak aby to nebyl primo out... +3 strikeouty :-)
3-1 Detroit, nice. Opet konzert Rogerse, ktery odhazel 98 nadhozu a pouze 2 povolene odpaly!! Neuveritelny. Az v posledni smene ho vystridal Jones, ktery umoznil St. Louis dat cestny bodik, cimz me neuveritelne nas..al, ale to se proste stava... ;-(
Orbital:
Tak blahopřeji k underu i hcp.
na Runline jsem se nakonec vykaslal, jen jsem psal pokud vyhraje tak o vic bodu, jakoze predpokladam ze se bude skorovat malo a v seriich, tj. relativne malo jednobodovych pulsmen, coz je negativne korelovany s HCP +1.5 na obe strany. Nakonec mi to skoro nevyslo, jenze ne skoro se tu nehraje.
Psal jsem predevsim o tom underu, kterej sice vysel pekne, bohuzel moc pekne nevysli ti ****** a xxxxxx Jaguars v druhym polocase NFL. Pote co mi vedli 7-0 a stali tam kde mohli dat FG navic 1st down uz sem si byl skoro :evil: jistej ze je to doma.
Jenze fumble, z protiutoku TD a pak po odkopu znovu fumble hned z 1st down u vlastni red zone. Hlavne ze tu rikam at lidi nesazi na maly kurzy...
Ahoj Orbi..ja jsem jeden z tech malych sazkaru(myslim proti vam),ale i tak ti chci podekovat za tip..dal jsem na expektu under 8.5 za 3tis.,kurs 1.85...tj.2550 plus,takze dik.
lol, to mam fakt radost :lol: :lol: !
Jj, to je pekny ;-) Myslim ze jakmile bude nadhazovat Rogers, tak St. Louis moc bodu neda, jedinou sanci maj v 9. smene :-) Rogers ma ted v rade 23 smen, kde nedovolil souperi pri jeho nadhozu skorovat a myslim ze to bude pokracovat. Optimalni forma na zaver sezony :-)
pekny profity, tobe snad vyslo v posledni dobe vsechno, cos tu dal :shock:Citace:
Původně odeslal Orbital
kez by vychazelo i to co sem sem nedal...Citace:
Původně odeslal Sklipkan
trebas dnes Detroit... Carpenter hazi divne, Eckstein elitni palkar zraneny rameno... kurz pres 2.25..ale ne..nic nerikam