Ahoj,
co jsem pred x-lety tu naťukl, jsem tak nějak pomalu dokončil v projektu: betpivot.com
Nějaké povídání k tomu, zde: https://soundcloud.com/czpodcast-1/c...tbalovych-kosu
Taková moje hračka..
G.
Printable View
Ahoj,
co jsem pred x-lety tu naťukl, jsem tak nějak pomalu dokončil v projektu: betpivot.com
Nějaké povídání k tomu, zde: https://soundcloud.com/czpodcast-1/c...tbalovych-kosu
Taková moje hračka..
G.
Vypada to velice huste! Podcast jsem neposlouchal, ale dovolim si pridat takove nestrukturovane myslenky:
- nevidim tam moc dlouhodoby byznys model; ano slo by predplatne, ano je tam nejaky affiliate.
--- Predplatne/poplatky by davaly smysl, pokud tam bude dlouhodoba vyhoda a hodnota pro uzivatele, bohuzel se taky muze stat, ze se vam tam registruje sazkovka a bude vas pouzivat jako takovy cross-check, zda jim neco neulitlo (a ted dokonce zdarma). Takze vy neco publikujete a za pul hodiny uz ten kurz nebude k dispozici a to primo diky vam. :lol:
--- Affiliate proc ne, privedete 100 hracu, z nich 90 neco malo vydela, tak je zablokuji. A tech 10 tam zacne sazet fotbal nebo automaty nebo co ja vim, takze se jim to stejne vyplati
- vidim tam jenom basketbal, o kterem vim uplny prd (teda ja vim prd i o fotbalu); predpokladam, ze ty "stovky parametru" muzou fungovat pro NBA a uz by nefungovaly treba pro tenis.
Rikam to jako clovek, ktery to nebude pouzivat. :) Nicmene co podle me dava smysl:
- pokud tam fakt je nejaky dobry predikcni model, tak to trochu zpropagovat a pak prodat nejakemu "bookmakerovi" nebo Fortune :D
- vykaslat se na Cesko, najit bud nejaky trh kde to muze fungovat bez Babis-zakonu (Asie?) a nebo najit trochu podobne odvetvi, kde se daji pouzit podobne principy ale s mensi mirou buzerace (egaming? fantasy football?)
Ten druhy bod bude problematicky, protoze pak staci trochu dobre sepsany report a Apple to stahne z AppStore... Nevim jak to mas technicky udelane, ale radsi bych s tim pocital jako s jistotou, ze se to stane driv nebo pozdeji. Takze idealne mit platform-nezavisly backend a nedavat moc durazu na jakoukoliv aplikaci, vlastne nevim proc na me jako prvni hned vyskoci at si stahnu iOS aplikaci a nic jineho na webu delat nemuzu.
Bude fungovat tuto sezonu?
Neco podobneho na fotbal neni v planech?
nene, pro dalsi sezonu uz to fungovat verejne nebude... jo, beco pro fotbal taky zkousim, ale to je beh na delsi trat a skoro jiste to taky nebude verejne..
Da se koupit neverejne clenstvi pro NBA?
ta appka uz nijak nebude fungovat, ani neverejne... tym co to resil uz dal spolu nepracuje.. samotne predikce k dispozici nejsou..