Příloha 701
Unicaja @ Manresa / Manresa [+6] / @2.020 Pinnacle / 1u
Printable View
Příloha 701
Unicaja @ Manresa / Manresa [+6] / @2.020 Pinnacle / 1u
Příloha 702
Tak Pinnacle vypisalo ACB na zajtrajsi hraci den takto. Value zatial len na Manresu v spreade, zaujimavo vyzera aj totals v zapase Valencia @ Obradoiro CAB, ak by to v priebehu dnesneho dna / zajtrajska vyhnali o 3-4 body vyssie, zahram si to, zatial vsak okrem spreadu na Manresu, NB.
Příloha 706
Breogan @ Murcia / Breogan [-3.5] / @2.02 dafabet / 1u
Real Madrid @ Baskonia / Baskonia [+6] / @1.96 dafabet / 1u
Pockam do poobedia co spravi trh s spread-om na Gran Canaria / Joventut ale je to aj teraz value. Inak nebudem ani v ACB ani v ostatnych ligach / temach na fore robit po kazdom kole / hracom dni resulty. Zabera mi to cas, takze max na konci mesiaca alebo na konci danej sutaze.
Gran Canaria @ Gipuzkoa / Gran Canaria [-10.5] / @1.917 Pinnacle / 1u
Joventut @ Zaragoza / Joventut [-5.5] @1.917 Pinnacle / 1u
Breogan isiel na spreade na [-1.5], co ma samozrejme netesi, taktiez o 0.5 horsia line na Gran Canaria, ostatne vsak drzi.
Takto, neviem ci si zle dnes vstal [popravde tiez nemam dobry den za sebou] ale nerozumiem o co ti ide. Myslienka je prvotna projekcia + pick. Napisal som, ze nebudem po kazdom kole / hracom dni / projekcii, robit aktualne results danej sutaze. Spravim vysledky na konci / zaciatku daneho mesiaca alebo na konci sutaze a verim tomu, takze nemusis sa obavat. Pri europskych ligach by to aj slo ale nemienim denne robit vysledky pre NBA, ja vsetky vysledky mam samozrejme k dispozicii kedykolvek. Takze ak mas zaujem o ACB alebo inu ligu [casom], tak mi kludne napis a specialne pre teba, ti to mozem kludne do PM posielat [ak si lenivy si to zratat sam / kedze sa ti nechce pockat na koniec mesiaca / sutaze].
ACB zatial: 3-1-1 / 139.1% ROI / [+1.96u]
Gipuzkoa @ Valencia / U [154.5] / @1.962 Pinnacle / 1u
Příloha 734
Gipuzkoa @ Breogan / U [155] / @1.935 Pinnacle / 1u
Gran Canaria @ Unicaja / O [172.5] / @1.935 Pinnacle / 1u
San Pablo Burgos @ MoraBanc Andorra / MoraBanc Andorra [+4.5] / @1.971 Pinnacle / 1u