Chci upozornit návštěvníky, že stránka Surebet - Jisté sázky ukazuje nesmyslné screenshoty, které jsou vyprodukované z hlavy totálního blbce.
Printable View
Chci upozornit návštěvníky, že stránka Surebet - Jisté sázky ukazuje nesmyslné screenshoty, které jsou vyprodukované z hlavy totálního blbce.
to robil asi nejaký Rus, český jazyk je evidentne z translatoru - > Naším cílem bylo vytvořit silný Surebet detektor bitové šifry s algoritmem, se všemi jeho complexicity a síly, na které se vztahuje intuitivní a uživatelsky příjemný klienta tak, aby každý zákazník potřeboval více než 2 minuty, aby prozkoumal všechny své možnosti a navigovat v něm s dokonalou lehkostí, a tak zajištění pohodlné vydělávat.
Obcas by si mohol nechat aj povodny text Orbi. som zvedavy, ci su ti zmrdi aspon trosku kreativni... :D pripoj to k citacii, a potom ho mozes zhovadit... ved si to zasluzia...
Jenomže ono to je původní text.
vlastne ano... ja som si myslel, ze to uz Orbi zeditoval - ale v tom pripade by mu dokurvil aj nick. No myslim si, ze computer2010 je tym predajcom. naco by sem trtkal ten link? toto je len odrb na adminov, akoze v dobrej viere na nekale veci upozornuje, avsak ked tam nalaka nejakych ludi, pitomych nenazrancov sa tam najde medzi nimi dost.
no hlavne si takhle hezky udelali linkbuilding :D computer2010 pouziva moji metodu spamu sakra