Ahoj jsem tu novej , sazim jen tenis live. Chci se zeptat co pouzivate za sk na live tenis. Zajimaji me limity, pak vybery v sk a jak maji sk dlouhe schvalovani v livku. Diky Vycy
Printable View
Ahoj jsem tu novej , sazim jen tenis live. Chci se zeptat co pouzivate za sk na live tenis. Zajimaji me limity, pak vybery v sk a jak maji sk dlouhe schvalovani v livku. Diky Vycy
Rek bych,ze uz to tady vsechno nekde je.Jen musis hledat. Kazdopadne Bet365
Ja to prohlizel, ale nic aktualniho jsem nenasel. Bet365 je dobry , ale kdyz je skrec tak vraceji sazku. To neni nic pro me, kdyz trajduji sk s BF.
vycy kukni sem
Rule 1 ball tak to sú tie čo hľadáš :thumbright:
..no chtel sme mu napsatze v dnensi dobe uz sand takovato sk ani neexistuje ale nebyl sem si jistej...tady tyhle stranky nevim jak jsou aktulani.
..ale kdyz aji tipsport zrusil 1 ball na livku vicemene par mesicu po tom co zacli s livkem,tak bych rek, ze to asi aktualni neni, prtz na tomhle musi sk prodelavat podle me(na livku )
mam unibet, bwin, bet365,ale jen kvuli streamu , bah, sportingbet, ladbrokers, marathonbet. A samo betfair. Ale identity dochazeji a proto bych potreboval jine sk , kde by slo pokracovat .
Slofman, diky to jsem presne potreboval.