ahoj, nevíte náhodou (nebo netušíte) jaký může být max limit na sázku na to kdo bude příští prezident? kruzy jsou 1,5-2,1. kolik tak mohou vzít sázkovky, resp. kolik budou mít limit "to win"?
Printable View
ahoj, nevíte náhodou (nebo netušíte) jaký může být max limit na sázku na to kdo bude příští prezident? kruzy jsou 1,5-2,1. kolik tak mohou vzít sázkovky, resp. kolik budou mít limit "to win"?
zavolej si tam. mám s tím dobrý zkušenosti. prostě si tam zavolej a domluv se s nima. nesmí to ale být fortuna - tam je všechno marný ...
a máte někdo zkušenost, že by u větší sázky odpustili manipulák? přeci jen se mi nechce v dnešní době sázet za manipulák...
asi tam fakt zkus zavolat a pak dej vedet jak jsi dopadl :-)
Kdyz vsadis viteze v Tipsportu na netu,a pridas k tomu tutovku z tenisu a bude kurs 2 tak to mas bez man.poplatku
Milos Zeman je tam aktualne za 1.95,kdyby byl jak vcera 2.1 ani tam nic pridavat nemusis,solo bez manipulaku
Tipsport v pohode prijme i za 100 000 bez zmeny kursu,
napakovali se na nepostoupeni Fischera do 2.kola
Zdravim
Chci se zeptat , jak je to ted se sazenim u ceskych SK na pobockach. Da se vsadit jeste bez registrace jako driv ? A plati se nejaky manipulak? Chci si vsadit na prezidenta CR ale zrejme to budou mit vypsany je n ceske SK.
muzou sazet jen registrovany a manipulak se neplati...
Pokud budu sazet na pobocce fortuny jako registrovany a jsem na black listine,take pujde kazda sazka na schvaleni a zamitne se?
Nemuzu to vyzkouset osobne,jsem mimo CR
aktuálně 2,55 Drahoš na Synotu a vzali mi po schvalování 10k
jsem jediný, kdo vidí value?
za 2,55 ji tam vidim taky, ale nejsem dobry sazkar :D
Před dvěmi týdny byl za 3,5, minulé pondělí Zeman za 2,3 a teď zas Drahoš leze hore. Šance jsou přitom pořád poměrně stejné.
Me se to zda taky jako coinflip.
já to vidim jako Drahoš mikrofavorit
2.65