Nevíte, slyšeli jste o tom, že by to někdo v součastnosti skutečně hrál? Osobně jsem nikdy nechápal, jak vůbec něco takovýho vzniknout, jaký pohnutky můžou člověka vést k tomu, aby si to z vlastní vůle "zahrál".
Printable View
Nevíte, slyšeli jste o tom, že by to někdo v součastnosti skutečně hrál? Osobně jsem nikdy nechápal, jak vůbec něco takovýho vzniknout, jaký pohnutky můžou člověka vést k tomu, aby si to z vlastní vůle "zahrál".
prachy, smetanka se bavi a socky veri, ze maji sanci 1:6 ze si vydelaji.
Jestli se to hraje někde teď, to netuším, i když bych se tomu nedivil. Třeba v Asii jsou dostateční blázni, v Lovci jelenů to hráli i americký vojáci ve Vietnamu. Jsou země, kde lidskej život nemá větší cenu než třeba zdatná dojnice. A důvod vzniku je přeci jasnej. V ruský ruletě se snoubí hned dvě věci, kterýma se lidi rádi sjíždí: vzrušení ze sázení (+ vidina případného výdělku) a maximální adrenalin při ohrožení života. Přesto jsem dalek chápat kohokoliv, kdo do toho jde. I když lidi kteří nikoho a nic nemají (včetně ideálů) to možná vidí jinak.
takhle to vypadá v praxi :arrow:
http://www.liveleak.com/view?i=223_1269292617
Já nevim, ale v ruský ruletě se snad vyhrát nic (=peníze) nedá, ne? Jenom uznání za odvahu. Nebo je o tak, že vítěz dědí majtek poražneýho?
Prej jeden maník v Americe měl trochu mezery ve znalostech o zbraních a hrál RR s automatem. :shock:
Citace:
Původně odeslal kiri
:D :D :D molodec si z nejakeho value tazku hlavu nerobil. Vodka spravila svoje... hehehehe
stejně je to sehraný....
Mne to taky přijde jako blbost, pokud ten poprvé nevystřelila, tak jak mohla vystřelit podruhý.Citace:
Původně odeslal Jimmy
Hodně populární je v poslední době "mutace" ruské rulety, a to belgická - pouze jedna komora prázdná, v ostatních náboje. Tato belgická ruleta má ještě bruselskou variantu - všechny komory plné....
:D
Nejde to dost dobře vidět, ale není to tak, že měl zásobník s náboji v pistoli, v komoře neměl náboj, vystřelil naprázdno do své kebule a pak natáhnul, tím pádem se dostal náboj do komory, podal svému kolegovi a ten mu věřil a PRÁAASK.Citace:
Původně odeslal Frick
O nechtěných výstřelech bych mohl vyprávět :shock:
legendy vznizku:
1. Ruskou ruletu museli hrat zajatci a sazelo se na to, kdo vyhraje (prezije :D)
2. Pouzivali to rusti dustojnici misto duelu (nemohli nijak soudit viteze, protoze porazeny v podstae spachal sebevrazdu)
3. Rusti dustojnici ji hrali, aby dokazali odvahu