zdrawim zajimalo by me kuli inspiraci jak si vedete statistiky kolem sazeni a tak moch by sem nekdo pro inspiraci hodit naky exelovy tabulky jak si co vede predem dik moc mi to pomuze
Printable View
zdrawim zajimalo by me kuli inspiraci jak si vedete statistiky kolem sazeni a tak moch by sem nekdo pro inspiraci hodit naky exelovy tabulky jak si co vede predem dik moc mi to pomuze
Já to vedu docela hodně jednoduše - zatím mi to tak stačí:
2 listy:
1. list - tipy
Buňka A1 = celkový zisk :D
a dál: zisk/měsíc, datum, zápas, liga, tip, kurz, vklad, zisk, úspěšnost, přepočet na stejnou sázku...
2. list - výběry a vklady /měsíc
A pak už jenom filtrovat, zkoumat a něco najít.
Nic víc sem z důvodu "citlivosti" dat dávat určitě nebudu.
:albino:
me to zajima z duvodu abych si to moch vezt co nejpodrobnejs hned od zacatku a navic proc vytmyslet to co uz je vymyslene
No, co si neuděláš sám, to nemáš. Aspoň u mě to tak vždy bylo.
Mimochodem jsem někde na nějaké tabulky natrefil (možná i tady ?), ale byla to jedna velká hrůza. Takže doporučuju vlastní výtvor...
Našel jsem ten děs: post13422.html?hilit=evidence#p13422
:albino:
Taky bych řekl že je to jak piše nihido každy máme na tu evidenci jiné nároky ja jsem začinal kde jsem měl v excelu 4 sloupce pak jsem přidaval sloupce ještě navíc k tomu kontingenční tabulku na vypočet, velká změna nastala kdy jsem začal sázet ve více měnách momentálně jsem došel k tomu že mam 14 sloupcu a na druhym listu kont. tabulku ...(no je to zajimavy čtení když se člověk podívá na data 10 let nazpět :lol: )