DEBILOVE JSTE VY A DEBILOVE ZUSTANETE !!!! A o tom vašem pozměňování příspěvku se dozví i na jiných Forech !!! Není to dobrá vaše REKLAMA
Printable View
DEBILOVE JSTE VY A DEBILOVE ZUSTANETE !!!! A o tom vašem pozměňování příspěvku se dozví i na jiných Forech !!! Není to dobrá vaše REKLAMA
Já osobně jsem se z toho málem po..cal.Zkus zapřemejšlet jestli strachy nebo smíchy.Jinak máš tam nějakej divnej slovosled tipere :)
Jo, jen to rozhlas. Aspon sem nebudou lizt takovy ignoranti jako ses ty :shock:Citace:
Původně odeslal tiper
Citace:
Milý tipere zřejmě jsi přišel ze společnosti která řeší problémy invektivy a vyhrožováním, bohužel tě musím zklamat pro podobné praktikdy zde není místo. Myslím, že si dost dobře neuvědomuješ v jaký jsi pozici vůči ostatním členům fóra, potažmo sazkari.net který napadáš. Kolik jsi toho udělal pro fórum ? Já vidím jen :arrow: search.php?author_id=868&sr=posts a z touhle vizitkou si myslíš, že se ti dostane zastání :o
Mám takovej neblahej pocit, že se někdo snaží umyslně nabourávat tu jedinečnou atmosféru která tady panuje. Ať už jde o ty slavný prodejce tipů nebo ptáčky jako pan tiper.
Během působení na fóru jsem nezaznamenal vážnější konflikt mezi postery, snad jedině se mi vybaví MMMarekMM :arrow: offtopic/panacek-se-vybarvil-t206.html ale po přečtení si asi udělá každý obrázek sám :wink:
Za domu existence sazkar.net si mezi ostaními diskusními fóry v České republice vybudovala slušnou reputaci. Tak zkus vystoupit na jiné diskusi a jsem zvědavý z jakou reakcí se potážeš :lol:
Docela bych uvítal, kdyby se k tomu vyjádřilo víc lidí...tipec těmto "rádoby userům" by se měl utnout hned od začátku a rozhodně bych to nebral na lehkou váhu, jde nám přeci o dobré jméno webu který reprezentujeme svými příspěvky nebo ne ? :)
Nemyslim,ze ho budou na jinych forech brat nejak vazne.
jj prosim, to je promysleny tah! nasrat profesionalni spamery, kteri pak budou chodit po vsech forech v CR (skoda ze jsou zde funkcni jen 2 krom sazkar.net) a rikat, jak je sazkar.net nejlepsi, nebot pravidelne moderuje fora (dnes mi bohuzel nejel net :( )Citace:
Původně odeslal tiper
nezapomen:
:arrow: pricpat tam ty sracky, co propagujes
:arrow: vyhni se promosekci, kde je spam tolerovan
:arrow: tapetuj po celem foru, hlavne v neadekvatnich sekcich
:arrow: vyjadruj se vulgarne
:arrow: a ty, hlavo, vymyslis urcite jeste neco navic
:arrow: zkratka pobav vsechny jeste vic
Jé konečně mně někdo nadal do debilů, poslední dobou mi na chodbě soudu nadají do h.....,k....., č....., ale debila jsem fakt dloho neslyšel.Citace:
Původně odeslal tiper
Jinak dej si klistýr, udělá se ti líp.
:D po slunne Italii otevru forum a sem nejak mimo.
Myslim ze ho ovlivnilo to datum 1.6. je přeci DEN DĚTÍ