Z diskuse na chatu vyplyva, ze skrec v tipsportu = prohra
muze to nekdo potvrdit?
a co ostatni ceske sazkovky?
Printable View
Z diskuse na chatu vyplyva, ze skrec v tipsportu = prohra
muze to nekdo potvrdit?
a co ostatni ceske sazkovky?
U Fortuny se počítá oficiální výsledek, jedinou podmínkou je zahájení utkání.
U Sazky se počítá oficiální výsledek, utkání nemusí být zahájeno.
U TipSportu se počítá oficiální výsledek, jedinou podmínkou je zahájení utkání.
U Synotu se počítá oficiální výsledek, jedinou podmínkou je zahájení utkání.
Je to tak na 90%, osobně nemám zkušenosti.
http://www.tennisform.com/default.asp?a ... ament=none
Tady na strance najdete prehled jak se skreci nakladaji sazkovky, ale stoprocentni to neni, lepe prostudovat podminky, aktualizovane to neni.
i u Sazky musí být utkání zahájeno, v opačném případě se sázky vrací, hned se mi to nezdálo, nicméně díval jsem se schválně do historie a našel sázku z min týdne, kdy Tsonga nenastoupil k zápasu s Nieminenem a sázka na Nieminena mi byla vrácena...Citace:
Původně odeslal Gigi
Způsobu vyhodnocování sázek na tenisová utkání se věnuje i příslušný topic na Bettingadvice. Akorát nevím, zda by nebylo vhodné tyto informace zde uvést i do topicu věnovaného tenisovým tipům?
dobry napad, jinak nekde zde o tom uz thread myslim je, zkusim ho najit a dat to dohromady
jj jak pise renzs. tennisform to ma dohromady. treba si dat pozor pri arboch na skrec.
mame tu problem s expektem, kouknete na to odbornici
Bohuzel muzu potvrdit ze u Sazky je skrec=lost
Dalsi zdroj ohledne skreci na tenis
pekne Orbi :glasses5:
Dnes jsem poprvé na vlastní kůži zažil tenis skreč (Dolgopolov v Ginepri). Paddy Power vrátil vklad, BF bohužel vyhodnotil jako prohru.
Jak se mi tak zdá, tenis je asi nejsložitější sport na sázení díky obrovským rozdílům v pravidlech různých bookies.
V tomto ohledu asi ano, pokud chceš arbovat, tak z tenisu myslím jen 1.set, hcp, totals a přesný výsledky se budou vyplácet všude stejně...Citace:
Původně odeslal mike