Vzájemná refer a friend družba
Napadlo mě, že je nás tady celkem dost a občas si určitě někdo otvírá účet u sázkovky, kde už někdo jiný má účet, tak mě napadlo, že se tady můžem podomlouvat a přividělat si pár babek za refer a friend.
V blízké době si budu otvírat u Betjamaica takže kdo má zájem můžu ho dát do referalu.
Re: Vzájemná refer a friend družba
Citace:
Původně odeslal karas45
Napadlo mě, že je nás tady celkem dost a občas si určitě někdo otvírá účet u sázkovky, kde už někdo jiný má účet, tak mě napadlo, že se tady můžem podomlouvat a přividělat si pár babek za refer a friend.
V blízké době si budu otvírat u Betjamaica takže kdo má zájem můžu ho dát do referalu.
jen podotykam ze jsem zjistil, ze za tohle se na forach davaji bany a i pokud se to poisla jen pres PM...
je to kvuli tomu, ze pak je to zahlcovany lidma, co si chteji jen nakrast /navic fora presne z tohohle zijou/
karas je jiste slusny clovek, ale obecne si na tohle davejte bacha, hodne lidu se rozhadalo, hodne identit bylo zrusenych na forech apod.
jinak betjamaica referral vyplaci, vyzkouseny to je
Re: Vzájemná refer a friend družba
Aha, tohle mě ani nepadlo, nějaký referaly tady nahoře jsou, ale těm bych do zelí určo nelezl, počítám, že všichni co sem chodí u nich už účet mají.
Nemyslel jsem to nijak zle, ani jsem nechtěl somrovat, jen mě napadlo, že je tady několik pravidelných návštěvníků a já bych klidně někoho z nich do referalu napsal, mě to nic nestojí a třeba mi to v budoucnu oplatí.
Ale jako je pravda, že sem díku tomuhle vláknu může příjít nějaký spamer.