Tip na dnešek, SA Spurs - Utah, Utah -2 for game & UNDER 194 :thumbright:
Printable View
Tip na dnešek, SA Spurs - Utah, Utah -2 for game & UNDER 194 :thumbright:
pokud vyhraje Utah melo by to byt v overu, pokud SAS tak under, to rika fundamentalni analyza, samozrejme to muze byt vse jinak, jen muj postreh, taky neco prihodim, co opet prohraje :)Citace:
Původně odeslal Unlimited
Under 194 na Utah nevypadá zle, ale přece jen je to za hranicí, kterou bych sázel. Mě dnes velmi velmi těsně vychází pick MEM-DAL O 201 :roll:
pick MEM-DAL O 201, nechápu ten pick u U/O, nebo jaks to myslel ? :roll:Citace:
Původně odeslal valuelama
ja myslim ze ten mem/dal kdyz se ti libi tak mnohem lepsi je zahrat prvni pulku 99 1.99, MEM muze dopadnout a DAL sice uz neni tak under jak minuly rok, ale proti MEM v blowoutu doma to zpomali na max, samej shotclock bude, ale ja sjem ted mimo, tak me neber zas tak ;)
dopadnout jsem myslel ODpadnout, coz se teda stalo no :(
zkousel jsem lehce over na druhou pulku, i kdyz under byl pres 50% tak 2.4 se nedalo odolat, no vynahradila mi to podobna sazka na DEN/NOK taky over
rad sazim proti pohybu ale CHAR/LAC O 94 -110 greek 2 units, tot vyjimka
no ta lajna vazne nebyla v poradku z 1.9 kurz sletel na 1.6 behem par minut
pn nemyslel pick jako PK ale pick jako "sportovni tip", az ted mi doslo na co ze se to ptasCitace:
Konečný výsledek SA Spurs - Utah 91-97 :DCitace:
[quote="Orbital"]ja myslim ze ten mem/dal kdyz se ti libi tak mnohem lepsi je zahrat prvni pulku 99 1.99,
Měl jsem si nechat poradit, bývalo by to vyšlo :?
kdyz se podivas na posledni ctvrtku
http://www.sportsline.com/nba/gamecente ... 28_DAL@MEM
tak dallas co strela to v tom 24 sek limitu, minulej rok tak dallas hral pravidelne rozhodly zapasy a tenhle uz asi zas znovu