Tak včera KO, ale dnes si dám si ještě šanci. Mému systému se líbí PHI-CHAR o 190, doufám že se to bude líbit i Orbimu, jen tak to může vyjít :wink:
Printable View
Tak včera KO, ale dnes si dám si ještě šanci. Mému systému se líbí PHI-CHAR o 190, doufám že se to bude líbit i Orbimu, jen tak to může vyjít :wink:
Tak včera OK, PHI je těžkej match může to být brutální Under, nebo velkej Over, proto ho nehraju (netipovatelný).Citace:
Původně odeslal valuelama
Jinak hodně štěstí :D
Dnes dám Indiana - Miami, Indiana -1 for game :thumbleft:
Sory kámo, Indiana Ti nevyjde. Právě jsem ji vsadil :twisted:Citace:
Původně odeslal Unlimited
Indiana lajna vypada gut, ale oba teamy bez Nealu, ten Indy samozrejme dulezitejsi
PHI/CHA lajna 189.5 +100 over, no...prvni co me napadlo byl over ale cim vic na to koukam, tak se mi to nelibi, PHI je jeden z teamu, v jejich zapasech hrozi vysery typu pod 10 bodu za ctvrtinu jak pro ne tak protivnikovi:
"They kept us out of rhythm," Iguodala said. "We didn't really get too many points in the paint. We shot a lot of jump shots."
a s tim dohromady to jak CHA ubranila CHI posledni noc, nechal bych to snad radsi spat
podobne me hned napadlo MEM/LAC, U 200 +105, napsal sem na to sem elaborat a pak radsi smazal, myslim ze LAC MEM se bude snazit udrzet a bude se to darit a v konci v tesny hre to nejak neprehazi, ale radeji dnes nic, uvidime polocasy, pokud SAS vhodne povede, tak under nebude spatnej
ja mam pocit ze je to naka past tohle, MIA ted uz je mimo playoff a zacne uvolnene vyhravat, klasika :DCitace:
a je to tady :lol: :shock:
bojim se to sem psat, pac to prohraje, ale PHI/CHAR ted vylezla takze O 97 2.41 na pin 0.5 units
ten kurz to uz je proste moc
Sleduju to a je to přesně na hraně. Před koncem se hra pravděpodobně přitvrdí a bet vyjde. :P :PCitace:
Původně odeslal Orbital
Gratulace :D To byl rachot poslední 2 minuty. :lol:
jj 26 bodu za posledni 4 minuty, musim rict ze se mi libil U 92 +135 na druhou pulku a kdybych mel celej zapas, tak to sazim, ale nedaval jsem to a ted to moc nevypada, nejak jim to strili, ale nedivil bych se vypadlu typu 7 bodu za 4 minuty nekde v prubehu
tohle je presne to, co se v zapasech PHI deje dost bezne a UNDER tam proste hrozi do posledniho bodu co neni over /zvlast kdyz PHI moc neprohrava resp. skore se mota kolem remizy/
Citace:
4:23 69-71 PHI Willie Green made Jump Shot, Assist Andre Iguodala
4:09 PHI Personal foul on Reggie Evans
4:00 69-71 CHA Emeka Okafor missed Layup
3:56 PHI Defensive Rebound by Andre Iguodala
3:53 CHA Shooting foul on Emeka Okafor
3:53 70-71 PHI Andre Miller made 1st of 2 Free Throws
3:53 70-71 PHI Andre Miller missed 2nd of 2 Free Throws
3:53 PHI Offensive Rebound by Jason Smith
3:52 CHA Personal foul on Jared Dudley
3:45 70-71 PHI Andre Miller missed Jump Shot
3:40 PHI Offensive Rebound by Reggie Evans
3:38 PHI Lost ball turnover on Andre Miller, Stolen by Jared Dudley
3:20 70-71 CHA Jeff McInnis missed Jump Shot
3:17 CHA Offensive Rebound by Nazr Mohammed
3:15 70-71 CHA Jason Richardson missed Layup
2:51 72-71 PHI Jason Smith made Jump Shot, Assist Reggie Evans
2:38 72-71 CHA Derek Anderson missed Layup
2:38 CHA Offensive Rebound by Jared Dudley
2:38 CHA 30-second Timeout
2:29 CHA Travelling turnover on Emeka Okafor
2:07 72-71 PHI Andre Miller missed Jump Shot
2:04 CHA Defensive Rebound by Emeka Okafor
1:43 72-71 CHA Derek Anderson missed Jump Shot
1:39 CHA Offensive Rebound by Emeka Okafor
1:28 72-71 CHA Derek Anderson missed Jump Shot
Ach jo, jsem špína chlap. Potopil jsem Ti Indianu :cry: a ještě mám radost, že mi vyšel ovárek :PCitace:
nn, ty za to nemůžeš :) bylo to o chlup ale co se dá dělat. nemůže všechno jenom vycházet :laughing3:Citace:
muze za to pouze a jen podelana Indiana, hrozne tomu dali na frak v druhy pulce